ON A BAD DAY, THERE IS ALWAYS LIPSTICK.

Těžko říct, zda-li vám rtěnka vykouzlí úsměv v dních, které jsou zkrátka na nic. Těžko vyřeší nepěknou známku z matematiky a velice pochybuji, že jsou klíčem ke štěstí. Ale i tak, vyřeší mnoho. Například zdlouhavé malování ráno před zrcadlem, protože s výraznou rtěnkou mohou jít všechna ostatní malovátka a zkrášlovadla stranou. Přinejmenším vám dodají špetku sebedůvěry, upoutají pohled kolemjdoucích, nejspíš rozčílí vaši babičku a - tuhle jejich vlastnost má králík stejně nejraději - rozzáří propršený den!

Králíkova fantastická čtyřka, všechny odstíny pěkně matné, podle jeho gusta: MAC Ruby Woo, MAC Yash, MAC Viva Glam, MAC Mehr.


Well, it's difficult to say. Lipsticks won't make your lips smile in a bad days. Hardly will solve a not-that-pretty mark from maths and I really doubt, that they are the answer to happily ever after. However, they solve a lot. For example, lipsticks are a solution for a looooooong morning preparations in front of the mirror, because, believe or not, with an eye-catching lipstick you can throw all you make-up tech away. Or, at least, they will give you a bit of confidence, catch passers eye or enrage your grandma and - this is the reason why Rabbit loves them so much - they light the rainy day!
Rabbit's fantastic four, all matte shades, just as he loves: MAC Ruby Woo, MAC Yash, MAC Viva Glam, MAC Mehr. 




6 komentářů:

  1. Ahoj králíčku,máš skvělé články a komentáře na pojmenování životních situací.Jsem jen čtecí návštěvník zde,a ptám se kdy dohupkáš k nám..... ,vím málo času a králík má ještě malé tlapky,ale když dostane mrkvičkuuuuuuuuu. Ví králík kdo píše?????? RP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brzo, brzičko! dohupkám co by dup. ráda popovídám. a doufám, že máte velké zásoby mrkvičky!

      Vymazat
  2. Víš že MAC testuje na zvířatech? Z high brand jedině Chanel netestuje,kvalitově jsou stejně dobré,dáš o pár stovek více ale zachráníš třeba jednoho bílého králíka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v současnosti je testování na zvířatech zakázáno, a to tuším už nějakých pár let. bohužel se my těžko dozvíme, dodržují-li značky předpisy (ale třeba u takového Lush, o kterém brzy napíšu, je to ale dohledatelné i v celém smýšlení značky, že). MAC je uváděn mezi těmi, co netestují, může to být ale dobrým marketingem, že máme představu o tom, že netestuje.

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com