LE MARKET V MÁNESU.

Co si budeme povídat, no, Le Market už je dávno za námi, možná kdybych si bývala byla dala nějaké předsevzetí, bylo by to určitě něco na způsob zveřejňování článků co nejdříve a co možná nejaktuálněji. Ale protože jsem si žádné předsevzetí nedala, máte tu předvánoční článek po Vánocích. Tak. Ale třeba vás inspiruje, nebo objevíte někoho nového na české a slovenské scéně!



City Folklore znám už dlouho, prve jsem ale ohmatala až v létě v ostravském Cokafe, když jsme do Ostravy přijeli na festival. Od té doby jsem se s City Folklore setkala v Bratislavě na FashionLive! a teď tu, na Le Marketu. Doporučím všem, co chtějí nosit cool a zárověň pohodlné oblečení, se zajímavými detaily City Folklore rukopisu jako bonus. 


Hanuše Lamra jsem objevila prvně minulý rok na Design Supermarketu a upoutalo mě zpracování přírodních motivů. Šišky, brouci, kvítka, to vše jako šperky. Tohle je pro mne dokonalý šperk. I když sama myslím, že takové ty typické šperky s čistým designem už ustupují - alespoň na scéně českého šperkařství, a lidé sami objevují, že to nedokonalé je nejkrásnější.



Lucia Kováčiková je má oblíbená slovenská designérka. Z FashionLive! jsem si odvezla jedny z jejích krásných náušnic, které nosím dnes a denně.




Adekor & umělci. Jistě znáte, mladá krev na české scéně, krásné motivy od Kateřiny Kynclové nebo Lény Brauner a dalších. Právě od Lény mám liščí a jednorožčí talíř, už jste je u mne určitě viděli. A Adekor chystá další spolupráce s umělci, juch!


Polagraph karty od Karolíny Strykové a já říkám ano! Polagraph já ráda. Od foťáků po tyhle karty.



Znáte Sušienkovo? Že ještě ne? Tak to honem na jejich instagram, protože nálož chlupatých ouškatých čtyřnohých fotek Sušienky a Špagetky si vás získají. Můj nejmilovanější instagram. No vážně!


Papelotí diáře. O těch už určitě víte z králíkovy historicky první soutěže.






7 komentářů:

  1. To je krása, hlavně ti ptáčci! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u těch jsem stála pěkně dlouho! a pak jsem si řekla, že radostí už jsem si pořídila dost a že bude muset počkat až do budoucího bytu! :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný inspirativní článek a já moc děkuju za spoustu nových jmen do seznamu oblíbenců. :) Když to všechno vidím, myslím, že moje peněženka by po tomto marketu samou lehkostí uletěla do nebeských výšin, ale za to bych si odnesla spoustu originálních radostí. Určitě se budu muset na nějaký takový market brzy vydat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak! té své jsem sice uletět nedovolila, nicméně jsem si po příchodu domů vytvořila milý wishlist, který chtě nechtě obsahoval i pejska, abych měla koho obšťastnit bio pamlsky od Sušienkovo! :D

      Vymazat
  4. Až oči přecházejí. Ti ptáčci! a pampelišky do uší! a...! a..!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com