#RABBITGOESTOBRATISLAVA

Můj malý velký výlet do Bratislavy jste mohli sledovat tu. Ale teď, po spoustě dní co už jsem zas zpět, vám přináším velký článek o tom, co se to vlastně dělo. Králík se společně s L'Oréal Professionnel vydal na velkou bratislavskou módní událost FashionLive!, kterou pořádá třeba nám známá Olo Křížová. Na možnost vidět něco takového existuje jediná odpověď.. A tak si králík odpustil školní docházku, absolvoval cestu na východ a užíval tři dny plné přehlídek a poznávání doposud nepoznaného města. 



Bylo skvělé vidět práci slovenských návrhářů, jakž takž dokážu zmapovat českou scénu, ale ta slovenská byla příjemným překvapením. Od studentských prací (které obdivuji ještě o něco víc) po dobře známá jména. Práci návrhářů obdivuji, dost často mi chtě nechtě na přehlídkách padá brada a už se vidím, jak se mazlím s nějakým kusem oděvu a vidím ho viset na ramínku ve své skříni. 






Milým překvapením byla tvorba návrhářky Lenky Sršňové - hravá, dětská, cirkusácká, barevná, tu puntík, tu volánek, tu pes a tu cukrkandl. Ne jen tak pro nic za nic se kolekce jmenovala BonBon!




Naprostým zlatým hřebem čtvrtečního večera byla přehlídka Borise Hanečky.



Králík, zvědavý až po uši, nahlédl do backstage přehlídek. Pozoroval kadeřníky v čele se slovenskou ambasadorkou značky L´Oréal Professionnel Renátou Márovou vytvářející s vlasy modelek jednoduché copy, culíky i složité pletance. Šla mu z toho hlava kolem, všude ruch a shon, kadeřníci česali s maximální soustředěností a citem pro detail. Tolik příprav pro pár několikaminutových přehlídek! Neuvěříte vlastním očím, asi tak jako králík. Pro návštěvníky FashionLive sice nahlédnutí do backstage možné nebylo, za to se ale mohli všichni nechat hýčkat v L'Oréal Professionnel koutku účesy od kadeřnic, které se tak postaraly o dokonalý vzhled (nejen mých vlasů) na přehlídky. Zkrátka senzační!





0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com