(NE)TRENDY KRÁLÍK.

Nutně nepotřebuji vlastnit každý trend. Módní časopisy jsou pro mne spíš než biblí chvilkou k odpočinku (ke které se dostávám jen na letní dovolené, co di budeme povídat). Budu mnohem raději, když mi na ramínku bude viset pruhované triko nebo hřejivý kabát z minulé sezóny. Trendu roztrhaných jeansů propadnu leda tak až naprší a uschne a trendu kraťoučkých topů, vracejícím se zvonáčům a retro jeansových bundiček zrovna tak. Svůj šatník buduji na ikonických kouscích, široké kalhoty jsem viděla u Audrey a kabátek zas u Garance, pletený svetr u Taylor.
Některé trendy si ale neodpustím. Tenisky, mé malé módní faux pas, kdykoliv a k čemukoliv. Oversize kabáty i růžový klobouk. Huňaté ohromné megašály. Lace bras (jak se jim říká hezky česky?) Řekněme, že si z trendů odnáším své favority, ale hezky v mezích svého stylu. Tak jako tady, s levitující huňatou megašálou, kalhoty dle Audrey, kabátem podle Garance a stylovými teniskami. Voilá! (Ne)trendy králík!








kalhoty, svetr, kabát, šála - H&M
náušnice - Lucia Kováčiková
hodinky - Komono / Freshlabels
boty - Adidas
batoh - Zara


4 komentářů:

  1. Hezký článek ;) Rozhodně si musím koupit ten svetr a batoh, tajně doufám, že mi je (společně s knihami - jak jinak) donese Ježíšek :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně chápu tvé teniskové faux pas :D já kdybych mohla, jdu v nich vždy a všude. Neexistuje nic pohodlnějšího než tenisky :D a tyhle vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com