KOMONO X HAPPY SOCKS.

Králík je hodinek (a tenisek) král, to už přece víte. Už tomu bude rok, co z krabičky vybalil ony první Komono. Do té doby ho hodinky příliš nebavily, jednou měly moc malý ciferník, pak zase moc zdobený pásek a příliš zdobné číslice. Ale Komono, to je něco docela jiného. To je jednoduchost a krása, to je minimalismus v pravém slova smyslu. Tak jak králík rád! Není jediný kousek oblečení, ke kterému by hodinky neladily. K prvním zlatým co nevidět přibyly tmavě modré, hned za nimi stříbrné, v neposlední řadě ty s krémovým páskem a to nemluvím o těch, co si půjčuji od přítele. Králík sběratel. A tentokrát do jeho sbírky přibyly docela jiné hodinky. Ani ne jednoduché, už vůbec ne minimalistické. Freshlabels připravilo v pražské Prosekárně chutné menu, pod stříbrnými poklopy nám byly naservírovány barevné hodinky se třemi měnícími se ciferníky ze zbrusu nové kolaborace Komono a Happy Socks. Mňam! Žádný gurmán neodolá.





Hodinky obdivujte už teď a tady.




2 komentářů:

  1. je tie hodinky, ktore drzis v ruke, su vazne podarene :) Na prvy pohlad, akoby boli na ciferniku male mrkvicky :D
    Inak Komono nemusim..kedysi sa mi pacili prave pre ten minimalizmus, ale ich strategia kolaborovat so vsetkymi a zaplavit celu blogosferu ich hodinkami a okuliarmi, ma od pripadnej kupy trochu odradila..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sju, mě na nich baví tolik věcí! A to že je má na rukou tolik lidí (nemyslím jen blogerek), mě vůbec neznepokojuje. Naopak, mluvím teď za sebe - spousta lidí se ode mne inspirovala a jsem za to ráda, králík je tu přece od toho, aby inspiroval. A Komono má tolik různých designů, že mne nikdy na nikom nepřestanou bavit. Když to srovnám třeba s tolik známými Daniel Wellington, nevidím sebemenší rozdíl a připadá mi, jako by produkovali jen černé a hnědé pásky se stejnými hodinkami (a to králíka neba!) :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com