mbpfw ss20.

Fashionweek. A vy jste si mysleli, že si ho tentokrát nechám ujít? Ale kdepak. Vydala jsem se na něj z Paříže. Protože i když teď chodím domů po Rue Saint Honoré a nahlížím do nablýskaných výloh pana Diora a mademoiselle Chanel, ze všeho nejvíce mě baví sledovat módu lokální. A tak jsem si zalétla na dva přehlídkové dny ze čtyř, pobíhala s foťákem v ruce a posbírala pár snímků, které teď ukazuji vám.
Doporučuji věnovat pozornost skvělé kolekci Lukáše Krnáče, která měla od každého trochu - trochu drzosti a trochu nositelnosti a vše to tvořilo dokonalý celek. Věnujte pozornost i stylingu Blažka, který ještě nikdy nebyl tak cool jako tentokrát. Tentokrát mne mile překvapil Michael Kovacik, od kterého jsem neměla velká očekávání, vzhledem k tomu že tvoří pro určitou mne vzdálenou klientelu, ale jeho nová kolekce byla překrásná a já na modelkách se slaměnými klobouky a rozevlátými šaty mohla oči nechat. Překvapila mne tentokrát i Vanda Janda, která ve své kolekci nepoužila snad ani kousek tylu a já za to její kolekci zbožňuju.
Nezapomeňte také věnovat pozornost nahé kolekci Odivi, která letos neprezentovala formu, ale myšlenku. Císařovy nové šaty v přímém přenosu.
A z těch které jsem neviděla tváří v tvář, ale obdivovala jen přes sociální sítě, mohu doporučit prozkoumat něžnosti a malířská plátna v kolekci Martina Kohouta a tajné agentky od Laformely. Nestihla jsem ani páteční Zuzku Kubíčkovou, která podle fotek musela být opět (nejen) módním zážitkem.
MBPFW mýma očima. Voilá!


















































Nikon D750
Nikkor 50 mm f/1.8


1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com