RECHARGED.

Víkend. Sbalit pár málo věcí a vyjet z města. Nechat za sebou všechny povinnosti a nepříjemnosti všedních dní. Hřejivý svetr a ohromnou bundu na sebe, termosku s horkým čajem do batůžku. Víkend, to je opravdové nicnedělání, praskající oheň v krbu, hrnek čaje v ruce, v té druhé chlupaté klubíčko, co hlasitě vrní pod mými doteky a prjevuje tím kopec lásky. Mám ráda tyhle útěky, v poslední době nabírají nového rozměru. Mám pocit, že bych bez nich všechen ten ruch a shon nepřežila. Že bez onoho prázdného místa v diáři hlásajícího, že o víkendu se nic nedělá, bez vědomí, že v pátek ráno sednu do vlaku a za pár hodin jsem doma, bych to všechno nebyla schopná zvládnout. Asi nikdy jsem to nevnímala tak silně jako teď. Že je potřeba vypnout, když už je toho příliš. Že je potřeba zpomalit, nabrat síly a užívat si víkendu v tom pravém slova smyslu, zahrnujícím nicnedělání, líná rána a dlouhé večery. Inu, co myslíte... už jsem zas na cestě víkendu vstříc. ♡











I wear
H&M pants, oversize jacket and matchy sweatshirt
(still as white as snow) Native shoes from Freshlabels
Komono watch from Freshlabels

6 komentářů:

  1. Je ten Arts hodne náročný? :) Nechceš udělat článek o tvém běžném školním dnu? Jak jsi spokojená na vejšce a tak? ♥
    Odpočiň si, načerpej energii a užij si ho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. arts je náročný ze začátku, asi tak jako každý skok na vysokou... ale časem se to snad zlepší a po prvním zkouškovém si zvyknu. článek zatím neplánuji, sepsala bych ho třeba po prvním roce na škole, až budu moudřejší. ale jestli máš nějaké konkrétní otázky, klidně mi sepiš mail a ráda ti odpovím. :)

      Vymazat
  2. těším se na volný víkend, bez učení na zkoušky a státnice, někam utéct a nebrat telefony..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak! právě jsem si jeden takový dala. sice mám o to víc učení teď, ale ten volný víkend byl k nezaplacení! spousta spánku, umazlenej kocour a domov. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com