FRESH GIFTS.

To by bylo, abych se s vámi letos nepodělila o tipy na dárky! Tak jako každé Vánoce a tak jako každá blogerka - a v tomhle se mileráda přidám do řad ostatních, protože i já sama potřebuji někdy inspiraci - i já jsem si pro vás připravila pár málo tipů na dárky. Spojila jsem síly s Freshlabels a vybrala pro vás pár málo kousků z jejich čerstvého sortimentu dárků. Vždyť za týden už jsou Vánoce a já stále nemám vše, co je třeba! Tak třeba i vám pomohu a usnadním zběsilé pobíhání pár dní před Vánoci. ♡

Knihy, knihy, knihy... pro kohokoliv.
Vážení, to že od určitého věku pletené ponožky od babičky všichni oceníme, to už je známá věc. A tak jako s ponožkami je to vlastně i s knihami. Není to pravda? A pokud jde o dárek, myslím si že je nejlepší věnovat krásnou knihu. Krásnou v tom pravém slova smyslu, která oku lahodí fotkami a svým designem, takovou kterou si v knihovničce jen tak neschováte, ale ještě ji budete hrdě vystavovat vedle zarámovaných obrázků. 
A tak vám nemůžu než doporučit pořádně velkou knihu Wonderlust pro všechny cestovatele, pro vaše kamarády kavárenské povaleče zas Appetizer a pro kamarádku (nejen návrhářku), která si skicuje do deníčků a sešítků, vám doporučím zas Fashionary. Pro objevitele nejen vege či sustainable pražských míst a nejen pro ně doporučím Green City Guide.Další krásné knihy najdete tu.

A ke knihám...
Inu, správnému milovníkovi knih přijde vhod i designový hrnek Normann Copenhagen, kterým potěšíte nejednoho designového nadšence. A do hrnku patří kafe nebo čaj, a tak vám k němu můžu doporučit čaje berlínského Paper&Tea. Krásné designové balení, které vás donutí nejen darovat, ale hezky sobecky si pořídit jeden čaj i pro sebe. 






Pro vašeho kluka...
Můj kluk věčně tahá karty a peníze po kapsách, v jedné staré peněžence připomínající spíš než peněženku oškubaný kus čehosi, a tak jsme se na letošním vánočním dárku domluvili a společně vybrali tu nejpraktičtější a Lukášovi designově nejbližší peněženku. Bellroy to vyhrála na plné čáře. Čistý design hodný majitele-minimalisty, peněženka slibující, že i napěchovaná všemožnými kartami si udrží svůj tenký tvar. V provedení jak pro pány, tak pro dámy. Myslím, že o Bellroy ještě hodně uslyšíme!
Komono hodinky už všichni známe, že ano? Hodinky všech barev, tvarů a cen, udržující si vždy svůj jednoduchý styl. Já mám Komono moc ráda a možná jste si za ta léta všimli, že mne už jinak než s tímhle ciferníkem na ruce nepotkáte. Leda tak ve dnech, kdy vstávám levou nohou a zapomenu je na nočním stolku! A já si myslím, že potěší nejednu drahou druhou polovičku. Není to tak?

Pro všechny malé velké fotografy a cestovatele...
Fjällräven batůžek pro fotografa. Batůžky Fjällräven mám moc ráda, mám doma dva a den co den v nich nosím věci do školy. Vše se do nich tak akorát vejde a ještě zbývá místo na svačinu. Rozměrově jsme si s Kånkenem tak sedli, že je tahám bez přestání a kamkoliv, což jsem před nedávnem dovedla k dokonalosti tím, že jsem si pořídila vyjímatelný organizér na foťák. Vážení, tohle je naprosto  g e n i á l n í  věc! Díky pořadači s sebou na výlety mohu nosit jak dva foťáky, tak náhradní objektivy. Myslím si, že tohle je naprosto senzační dárek pro každého, kdo doteď řešil problém s tím, jak cestovat s foťákem. Já si tělo i objektivy schovávala do plátěnek a nosila je v batůžku volně, což nebylo zrovna ideální řešení... A teď už je má fotovýbava jako v peřince!

Pro kamarádku...
Normann Copenhagen nůžky nebo Normann Copenhagen pravítko pro milovnici papírenských potřeb a ne jen tak ledajakých. Normann Copenhagen mě baví moc, ať už jde o jejich designové hrnky nebo papírenské nezbytnosti. Jsou to takové ty věcičky, které vlastně vůbec nepotřebujete, ale moc chcete. A když už si je pořídíte, je na ně radost pohledět. Vánoční dárek jako dělaný!
Dánská eko kosmetika Meraki. Meraki je krásným dárkem pro kamarádku nebo maminku nejen proto, že krásně vypadá. Tenhle jednoduchý čistý obal v sobě totiž skrývá čistě přírodní obsah, který rozhodně stojí za to vyzkoušet! Mýdla, peelingy, oleje a mnohem víc, takže opravdu je z čeho vybírat.


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com