STAYING AT HOME FOR A PICNIC.

To je k vzteku, když se v polovině srpna zachumláte do pleteného svetru, dlouhých kostkovaných kalhot a zrušíte všechny plány, protože váš diář zkrátka nepočítá s deštěm, lijákem, průtrží mračen a podobnými vylomeninami. Králík si chtěl dopřát piknik v Grébovce, najít si místo pod vzrostlým stromem, pít limonádu, zakusovat sandwich a prokládat to vše hroznovým vínem a stránkami právě rozečtené knihy. Místo v zelené trávě rozložil však deku na parketách a místo vychlazené limonády podával se čaj. Květovanou sukni s významným pohledem z okna pověsil na ramínko a sáhl do nejzazšího místa ve skříni, které v létě patří svetrům. Že piknik je čistě jen venkovní záležitost? Omyl, vážení! My piknikujeme z pohodlí domova, kapky deště na oknech, právě objevený playlist na Spotify a my dva.

P.S.: Slevomatí nabídka zkrátka tentokrát nepočítala s deštivým dnem. Ale hned jak slunko vyleze, udělejte si piknik taky!

My plans for free afternoon were written in my diary, the date was highlighted and I left a small symbol of a picnic basket and sun in the column. Well, let's face it - my diary couldn't count on bad weather (how often I say sweaterweather, thinking about my favourite song from The Neighbourhood! - but nothing romantic about this word connection today). Our first idea - the idea of preparing a picnic in local park, finding cool place in shadow under the trees, drinking lemonade, eating a sandwich and reading book which i I've been reading currently - fell down because of this sweater weather - what's happening! It's August, come on! - so we took our blanket and set it in the middle of our little cozy apartment, and instead of preparing citrus & mint lemonade, I made tea. I left my favorite summer-flowery-neoprene-skirt somewhere in my closet and put on wool sweater and checked pants. Did anybody say that picnics are only an outside thing? Oh, I think you're wrong. We made it. In our home sweet home, raindrops on our windows, newly discovered Spotify playlist and we, dressed up in checked uniforms. I mean, I enjoyed this kind of afternoon a lot!










3 komentářů:

  1. Tak nakonec mohl být piknik i tak moc pěkný! Já jsem právě v Brightonu a máme tu krásně, naopak mi všichni z Čech píší, že je tam podzim. Otočilo se počasí mezi ČR a UK? Doufám, že se zase vylepší! :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  2. boží jako vždycky!!!
    www.stylebyeliza.net

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com