THE CELEBRATION.

Jsou oslavy velké až velkolepé, plné bublinek šampaňského a barevných konfet, začínající se setměním a končící k ránu. Plné rozprávějících se lidí, rozhovorů a smíchu, oslavy, na kterých se stoly plné jídla prohýbají a kde hudba neutichá. A pak jsou oslavy docela tiché a malé, o malém seskupení těch nejbližších, docela bez jídla a šumivého pití, oslavy takové, které se zapíšou do paměti kouzlem okamžiku i počáteční myšlenkou na to, jak by taková oslava měla vypadat.
Ta oslava vznikla asi takto, "chci klid, chci utéct, chci přírodu a lesy", ale mohla se zrodit v mé hlavě čistě jen náhodou. Ono po těch dlouhých dnech učení jsem neměla pomyšlení na velkolepé večeře, které by to maturitní snažení završily, chtěla jsem jen chvíli klidu, šumění (spíše než bublinek šampaňského) lesů, čistou mysl, rodinu pohromadě, profocený film v polaroidu a další místo na mapce Šumavy, které jsme objevili.
A tak se stalo, že jsme znovuobjevili Tříjezerní slať.


Those big and bigger celebrations, full of sparkling champagne and colourful confetti, starting with dusk and ending with the dawn. Full of chattering people, dialogues and happiness in every smile, those celebrations where the tables are full of tasty meals and where the music never stops. In the other hand, I love my own idea about my celebration. The celebration quite quiet, small and simple, with the people I adore, without mass of food and sparkling drinks, those celebrations which you remember just because of the emotions you feel right at the moment of it and also which you remember thanks to the first idea in your mind - the celebration of mine looked from the first time like "I need to calm down, I want to run away, clear my mind, I want the countryside and woods to hide in" - and so we did, we travelled to the mountains to see the beauty of bohemian forests. And that was the right thing I needed the most after the days full of studying for my finals - whispering trees (better than hearing the sound of sparkling champagne), clear mind, my family together, full film in my camera and another explored place in the map of Šumava national park. 
And so we did, we (re)discovered the wetlands.








sneakers - Adidas
black tee - Win Win Love
watch - Komono x René Magritte / Freshlabels
traveller's backpack - Herschel Supply / Freshlabels
black coat, pants - H&M
black dress - Zara


3 komentářů:

  1. Wow, to prostredie vyzerá úžasne, ako z pohádky. :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. A pak že v Česku nejdou nafotit skvělé hipster fotky z přírody :D. Dobrá práce!
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com