H&M STUDIO AW16

Nová Studio kolekce je na světě! Vždycky se těším jak malá holka, až se na vše podívám, vše osahám, (pomazlím), ozkouším. Není možné netěšiti se poté, co přehlídku (s popcornem v ruce, v pyžamu a z pohodlí domova) zhlédnete přes livestream (nadávajíce, že máte pomalý internet), ocháte a acháte, modelky v těch látkách a kouscích vypadají vskutku senzačně, z nové kolekce chcete nejméně vše. Někdy je oproti lesku a kráse přehlídkového mola realita jiná - představujíce si sama sebe v perfektně padnoucím obleku, vypadajíce nejméně stejně tak senzačně, jako modelka na molu - při zkoušení jsou však nohavice po krk, tohle je velké, tamto je dlouhé... Co naplat, máte-li stojedenašedesát centimetrů - zarazím pomyslnou slzu a kuju pikle na to, co si pořídím (a ty vysněné dlouhé kalhoty s kostýmkem to nebudou).
Mimochodem, dress code se nesl v duchu folklóru. Můj šatník nezahrnuje ani roztomilé vyšívané košile s květy, ani staročeské suknice, natož aby oplýval folklórem z jiných koutů světa. A tak jsem oprášila svou barevnou sukni, skočila do látek k Mrázovi pro červenou stuhu do vlasů a kroj byl na světě.

P.S.: Těšte se na červenou a černou, krajky, spoustu krajek, výšivky, a páni, ti se mají obzvláště na co těšit!


The new Studio collection is here! Every time I feel like a little girl (over and over again), can't wait to see it all, to touch it, to try it, to dream about piece from the collection. There's no other way to feel about the new collection, when you see it on livestream (in your pyjamas, holding a cup of popcorn, laying in your bed), it's just ooh and aah, models look absolutely perfect dressed in the new collection and you know that you need (or just want, okay) nothing less than everything from the collection. However, the reality is different from the expectations - I've realized it at the same time I had been trying on long pants which I dreamed of. What can you do, when you're 16O centimetres tall. Nevertheless, I'm planning what to have in my closet (no, these pants I can forget about). 
The dress code was folklore for the day, by the way! I mean, I do not have anything in my closet what seems like folklore piece of clothes, but I believe that this skirt definitely looks like traditional czech dress.. ribbon in my hair, literally folklore chic!














2 komentářů:

  1. Krásná je hlavně ta květinová výzdoba!
    K.
    http://www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to áno! při představení nových kolekcí showroom celý kvete, vždy se těším na to, jak to vymyslí! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com