NOT TOO LITTLE, NOT TOO MUCH.

Jsem už zas v jednom kole. O prázdninách. Po týdnech studování by jeden očekával, že následuje odpočinek. Jenomže za ty týdny, kdy jsem se schovávala s papíry a učebnicemi pod peřinami, zanedbávala jsem blogovací záležitosti. A tak to teď vypadá, že ke každému novému týdnu se diář plní milými setkáními, zběsilým pobíháním a zařizováním, prací neprací a plánováním. A opět se snažím najít balanc, harmonii a neztrácet hlavu. Kousek práce a kousek klidu, vše v přiměřených dávkách. A tak mě kromě pobíhání v parádně sladěných kouscích oblečení (tím myslím svou nepřekonatelnou kombinaci šedá / růžová / olivová), spatříte i uprostřed šumavských lesů. Možná. A možná také ne, králík se umí dokonale schovat. Tentokrát králík skákal přes kameny a znovuobjevil tak další místo na mapě. Půjde-li to takhle dál, pořídí si namísto mapy světa mapu Česka, krabičku špendlíků s barevnými hlavičkami a nějaký pěkný cestovní deník. Tak. Konec dnešního hlášení. Jdu naplánovat další dobrodružství!

P.S.: Nespadla jsem do vody. Nenamočila jsem si boty. Pomyslně se poplácávám po rameni.
P.P.S.: Už jsem se stačila parádně nudit, po celý den nevylézt z postele a přečíst v jednom jediném dni celou knížku! (Viděli jste můj plán, jak si užít prázdniny, že?)
P.P.P.S.: Jedeme do Berlína!!


Here we go again, there's too much for one little rabbit. I mean, yeah, I've got holidays (and I mean four-month-holidayyys!) but after all these days I had been hiding in my bed with lots stuff to do for my finals, at the same time, I had been ignoring all blogger ideas and plans, collaborations and new articles. So after all, now I'm in rush, with the feeling I can't make it all in time, with my planner full of amazing meetings and events which I literally adore. 
I'm trying to find my balance again. I mean the balance between work & blogging and freetime. I'm trying not to lost my head and to clear my mind, so except of meeting me in my always-perfectly-matching dress (that combination of my beloved pink / gray / olive, oooh!), you can see me in the woods. Maybe. And maybe not. I know how to hide myself from the whole world. 
This time, I've (re)explored huge stones of his favorite river. Another place in the map. Thinking about it, my next investment would be buying map of Czech Republic, box of pins and nice traveller's diary. Well, so. I think this is the end of today's report. Going to plan another adventure!

P.S.: I didn't fall down to the river. Applaausee!




















stripy tee, iPhone case - H&M
traveller's backpack - Herschel Supply / Freshlabels
jumpsuit - Cheap Monday / Freshlabels
watch - Komono / Freshlabels
sneakers - Converse
coat - Mango


5 komentářů:

  1. Hned bych se tam zase podívala při pohledu na ty fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Stylový obal na mobil!
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. To prostredie okolo teba je prekrásne. A užite si to v Berlíne :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty ousecka v kapsicce!! <3 hrozne se tesim na post z berlina, planuji tam jet v zari

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com