#SATURDAYNIGHT VELKÝ DEN

Dnešní #SATURDAYNIGHT článek je o něčem docela jiném. Není o inspiraci ale o tom, jaký byl můj velký sobotní večer, totiž maturitní ples. Snad vás tím tentokrát neunudím! Takže připravit sušenky, horký čaj a číst.. protože kdo z vás byl alespoň jednou zasvěcen do pořádání, plánování, tvoření, jistě ten pocit zná. Celé dny, týdny, možná i měsíce něco připravujete a plánujete. Nevíte proč, nevíte co vás k tomu pohání, možná to, aby to bylo hezké? Aby se to povedlo, všechno klaplo? Nebo aby to bylo nezapomenutelné a stálo to za to? A já týdny a měsíce plánovala, pak ten velký den nastal a bylo to tady, spousta nervů a nevím kde mi hlava stojí, a Nikol kam mám dát tohle? A kde najdu tuhle? A Nikol kde je..?, ale pak to stálo za to, bylo to velkolepé, k zbláznění krásné, nezapomenutelné. No, a také to rychle uteklo. Můj maturitní ples byl překrásný. Myslím, že to říká o tom svém každý (nebo tomu tak není?) Ten můj byl překrásný, protože jsem v tom nebyla sama. Protože jsem v ten večer nebyla jen se spolužáky, protože se na ples přišla podívat rodina a můj kluk, že jsem do rána tančila s opravdovými přáteli, kteří také dorazili. Jakoby všechna sláva, výbuchy konfet, šampaňské a překrásné šaty nebyly úžasné v porovnání s tím, že jsem měla kolem sebe nejmilovanější lidi..
Ale když už jsem se zmínila o šatech, vlastně bych se o nich mileráda rozpovídala. Střežila jsem je přes půl roku v bělostném vaku v šatně, čas od času kontrolujíc, zda-li odtamtud nezmizely, zkoušejíc, jsou-li opravdu tak nádherné, nebo snad ještě nádhernější než předchozího dne, snažíce se je ukrýt před zraky všech. Totiž, nutkavost ukázat se v nich všude a všem, nutkavost malé umíněné holky ruku v ruce s pýchou nad triumfálním úlovkem, to vše pro jedny šaty. Pro ty šaty jsem si kdysi jela do H&M v den uvedení jejich kolekce. Popravdě, stálo mě to jednu nepěknou výmluvu ve škole (ano paní učitelko, přiznávám se), menší rvačku se slečnami stejného záměru a vytáhnutí mého kluka z práce, protože má karta mé vylomeniny odmítala trpět. Prostě se na mě vykašlala. Áno. A v onen velký den, v den maturitního plesu, mé šaty spatřily světlo světa a záři reflektorů a já se potutelně culila při každém komplimentu na ně směřované. Tolik k nim. Už mlčím. (Ale jsou překrásné.. že jo, že jo?!?!)











šaty - H&M Conscious Exclusive
hodinky - Komono / Freshlabels
zlaté střevíčky - Zara

P.S. Díky L'Oréal Professionnel za úžasné produkty na vlasy, díky kterým můj účes vydržel až do bílého rána. 
P.P.S. Díky Instagrafu za mé vzpomínky z plesu rovnou na fotografiích. A za ušetření mě zdlouhavého vyvolávání fotek.. uff.
P.P.P.S. Děkuji své rodině za výbuchy konfet a svému klukovi za nejkrásnější fotografie. A za to, že jsem se ze všeho díky nim ještě nepomátla. A přežila to ve zdraví. Tak.


A koukněte i na naše video tu!




12 komentářů:

  1. Krásné video! ❤️ Nádherný ples to byl, a šaty samozřejmě taky ☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Hneď ako som začala čítať a potom keď som videla tieto úžasné fotky som si položila otázku že a video nebude ? :D Woow proste takýto maturitný ples som ešte nevidela Asi niečo najkrásnejšie čom som videla !!
    A to video je perfektné som z toho úplne paf, snáď aj ten môj maturitný bude o rok aspoň z polovice takýto ! :)
    aestaste blog

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! Všechno je to strašně upřímné a milé :) K.

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu krásné šaty! A ty ještě krásnější :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem tady poprvé. O tvém blogu jsem se dozvěděla z tvého včerejšího insta postu, kde byla právě fotka z plesu. Říkala jsem si: "sakra, jakto, že jsem na to nepřišla už dřív, vždyť tuhle holku, která má nádherný fotky sleduju už nějaký ten pátek?" Nevím jak se to stalo, ale podstatné je, že teď jsem tady a tvůj blog, jak se zdá, bude patřit k mým oblíbeným.

    Tvůj ples vypadá nádherně, musel to být opravdu skvělý zážitek. Navíc mi na prvních dvou fotkách připomínáš Emmu Watson. Ty šaty jsou jako pro princeznu. A prostě všechno vypadá perfektně. My to máme tak, že zvlášť máme stužkovák a pak po maturitě ples. Tak kdo ví, jestli ten náš bude jen zdaleka takový jako ten váš. Ale byla bych za to moc ráda. :)

    A ještě tak nějak opožděně ti přeji krásný rok 2016 a doufám, že najdeš spousta dalších čtenářů, třeba takovou náhodou jako právě mě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Králíku! Video mě přeneslo do mého maturitního večera o dva roky nazpět. Sakra, ta nostalgie. Měli jste to krásné, překrásné a Ty jsi byla hvězdou večera, protože H&M šaty byly byla ta nejlepší volba.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný článek a fotky. Při shlédnutí videa jsem si představovala svůj ples před rokem. Ne nadarmo se říká, že na maturitní ples se NIKDY nezapomíná ��

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu se zeptat odkud jste měli ty vystřelovací konfety? Moc děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Přiznávám, že já na svůj ples nevzpomínám s takovou láskou, ale Tobě to přeji z celého srdce! :) Většinou z každého z plesů odcházím raněná jedovatou poznámkou, snad ani neodcházím, ale utíkám do úkrytů. Šaty jsou opravdu krásné.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com