#SATURDAYNIGHT SURVIVAL KIT

Věřím, že je všem známo, že žena má ve své kabelce leccos. Mužům to může připadat nepochopitelné (a to zrovna ve chvílích, kdy nám chtějí pomoci s kabelkou, tak těžkou, že se pod její tíhou propadají do země), ženám jednoduše praktické (tehdy, kdy potřebují kapesníčky, šitíčko, šroubovák či cokoliv jiného zdánlivě nepostradatelného). Nemám to jinak. Veliká taška pro mne není dostatečně veliká a často sním o Hermionině bezedné kabelce. Kam jinam všechny své nezbytnosti dát? Ať jdu kamkoliv, beru s sebou vše potřebné a nepotřebné. Ani na plesy se nevydávám s prázdnou. Vše střeží mé velké psaníčko, a tak se radostně oddávám důslednému zásobování sebe a svého okolí žvýkačkami, náplastmi nebo sušenkami..

Survival Kit sobotní noci: Miniaturka oblíbeného parfému. Tmavá MAC rtěnka, MAC pudr, zrcátko a H&M štětec, protože noc je dlouhá. Pinetky L'Oréal Professionnel miniaturní lak na nezbedné pramínky vlasů. Drobné, drobné, přece se nenecháváme pořád jen zvát! A doklady. Od chvíle kdy mne kamarádka překvapila záchrannými náhradními silonkami je v kabelce nosím už také. Sušenky v případě popůlnoční krize, když na baru neprodávají nic jiného, než chlebíčky. A v tom případě musíte mít i žvýkačky. 

P.P.S.: Znám slečnu, co s sebou na plesy bere elektronickou čtečku. Tu raději nechte doma, zas taková nuda to tam snad není..
P.S.: A v té láhvi jsou Rychlý špunty. No fakt.





3 komentářů:

  1. Krása! ťukám "sklenkou Rychlých špuntů": Nechť jsou všechny plesy tak úžasné, aby se obešly bez čteček !

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně vím, o čem píšeš! V nejhorších chvílích po plese se dá takovým psaníčkem dokonce někoho šikovně praštit a utíkat, v případě nouze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak to jsem naštěstí ještě nepotřebovala. každopádně velké psaníčko při sebeobraně dobré! :D

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com