#SATURDAYNIGHT FOR FEARLESS ONLY!

Ještě před tím, než se pustíte do následujících řádek, mám pro vás jedno malé varování - dnešní plesoinspirace je jen a pouze pro odvážné dámy! Pro takové, co se nebojí ukázat záda kdejakému pánovi, ohánět se dlouhou róbou a hrdě nosit tmavé odstíny rtěnek. Zkrátka pro žádné padavky.
Pravděpodobně - a to mám odzkoušeno za vás, vážené a milé - jakmile vejdete do sálu, budete pod zkoumavým pohledem mužů a přísným pohledem jejich přítelkyň, věřte mi. A na příští ples si vezmou šaty více než podobné.. Hm. Muži vám budou milerádi podávat rámě a ještě raději s vámi tančit (nebo to přinejmenším můžete na ty šaty svádět). No dobrá. Tady možná jejich benefity končí. Připočtěte si k tomu totiž ještě neustálou koncentraci (nekouká mi podprsenka? Bože. Uff. Sakra. Jasně že jo! - pozorně si prohlédněte poslední fotografii) a nadzvedávání dlouhého šatstva kdykoliv jdete na bar na skleničku vína. Takže pokud vás tahle fakta nerozhodí, máte vyhráno. Takové šaty jsou přesně pro vás. A králík? Ten propadá dlouhému šatstvu s rafinovanými průstřihy. Sooo classy! 








Za prostory pro focení děkujeme kreativnímu prostoru DEPO 2015.

šaty, psaníčko, bižuterie - H&M
králičí prsten - Timi / Freshlabels
hodinky - Komono / Freshlabels
náušnice - Lucia Kováčiková
boty - M&S


12 komentářů:

  1. šaty sú náádherné, králiček :) Je to normálna kolekcia HM, či niečo spešl ako Trend či Studio?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá, já už mám tyhle šaty táák dlouho! trochu moje chyba, že prezentuji starší kousky, ale je to #SATURDAYNIGHT a tak se počítá s tím, že šaty máš na déle jak jednu sezónu. :) pořizovala jsem kdysi v H&M v Palladiu, takže by měly být z klasické kolekce, ale později jsem je našla mezi staršími limitkami Conscious Exclusive v růžové barvě.. i když mají klasik visačku. Jsou jedna velká záhada! :)

      Vymazat
  2. prosím ťa ty v ktorom HM nakupuješ, lebo v tom mojom také nádherné veci ako ty máš, nie sú.

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě jedním slovem nádherné! Taky by mě zajímalo, v jakém H&M na tyhle kousky chodíš, protože ani na e-shopu jsem tyhle šatky podle mě neviděla! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. holky, já mám většinou kousky z kolekce Trend, která se vyznačuje jinými střihy a často i materiály než ostatní kolekce H&M. Já jí říkám bloggerská, takový můj pracovní název, protože právě tam jsou ty největší poklady! A tvoří většinu mé skříně. Najdete ji jak na internetu, tak v obchodě, bohužel jen v jednom. Často ale nakupuji přes internet.

      PS, o šatech jsem už psala Sju. Jsou obestřené jednou velkou záhadou! A třeba mé šaty z maturitního plesu, ty jsou z limitky Conscious Exclusive, která byla vyprodaná takřka za pár minut.

      Vymazat
    2. To se není čemu divit! Příště musím líp prošmejdit e-shop :)

      Vymazat
  4. Tie šaty sú neuveriteľne krásne a moc ti pristanú :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. wow! máš nádherou postavu a ty šaty jsou na tebe jak dělané!<3
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, ty šaty ti krásně sedí (plus ta tmavá rtěnka!)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com