MOJE VLASY.

Nebudu Vám lhát a řeknu to přesně tak, jak to je. Totiž - králík je náležitě hrdý na své vlasy. Jeho vlasům se dostává té nejlepší péče, a to jak té kadeřnické, tak té dennodenní starostlivosti, jakou jen stylový králík může o své vlasy mít. A také vám nebudu lhát o tom, že první co mne na člověku zaujme, jsou právě vlasy. Prostě se lidem koukám nejprve po vlasech.. poté až zkoumám oči. Tak tak.  A je to venku.
Když jsem hledala produkty, které mi na vlasy vyhovují nejvíce, mnohokrát jsem šlápla vedle. Spoustu měsíců jsem používala onen známý šampón, který mým vlasům nijak zvlášť nepomohl, kromě toho, že mi vlasy voněly po žvýkačkách. Kondicionér jsem používala jen tehdy, když jsem na něj narazila při velkém úklidu. Vlasy jsem si fénovala o sto šest, aniž bych je před teplem nějak chránila. A - to nejhorší nakonec - jednou jsem dokonce vyzkoušela domácí ombré. Brr. Mé vlasy mě musely mít za svého úhlavního nepřítele.
A teď po všech těch malých velkých přiznáních čekáte nějaké rozuzlení, že? No dobrá..

Mythic Oil šampon - jsem začala používat hned poté, co jsem vyzkoušela službu Bronde. Přivedla mě na něj šikovná Martina z Glamu, která se mi o Bronde postarala. Pamatujete? A od té doby je to šampon číslo jedna. Obzvláště pro ty z vás, které máte barvené vlasy - nevysušuje.

Lak na vlasy Infinium - je šikovným pomocníkem do kabelky v sychravých větrných dních. Ale také na plesy. Vlastně žena potřebuje lak na vlasy neustále, není to tak? Proto oceňuji i tohle mini balení do kabelky, tahat se den co den s velkým lakem není ani stylové, ani pohodlné.

Dual Styler Lift & Pump Up - nepoužívám sice tak často jako ostatní produkty, ale baví mě stejně tak jako všechny ostatní. Skládá se ze dvou složek - gelu a krému na vlasy. Vlasy jsou uhlazené a přesto objemné. Přesně takové, jaké králík rád. Takže doporučuje.

Mythic Oil maska na vlasy - pro mne ještě nedávno byla neprozkoumanou novinkou. Chyba. Masku na vlasy jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít nic jiného. Vlasy jsou po ní tak hebké, lehké, zdravé a áách..

Mythic Oil - používám před nebo po fénování vlasů. Nemám pak pocit, že mi horký vzduch z fénu vysušuje vlasy. Pocitově má podobný účinek jako maska na vlasy a vyživuje. Nedám na něj dopustit. A má i svého plesového třpytivého kamaráda, ale o tom zase někdy jindy.

Hřeben Tangle Teezer - je pravděpodobně nejpoužívanějším hřebenem současnosti a naprostým bestsellerem. Mám dva a jeden malý zlatý, cestovní. Hřebenů není nikdy dost, pokud jste víkendový cestovatel jako já. Největší výhodu Tangle Teezeru vidím v tom, že i když se mé vlasy špatně vyspí, vždy je rozčešu, a to bez protestů a tahání.







3 komentářů:

  1. Vlasy máš nádherné! Taky jsem dříve soudila podle vlasů, teda dokud jsem o ně kvůli nemoci nepřišla. To pak člověk proklíná všechny vlasavce jako jsi ty. :-) Řadu Mythic Oil jsem měla moc ráda, i když pravda, žvýkačky jsem také používala. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tipy! Určitě některé produkty moje krátké vlásky uvítají ☺️

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to moc ráda čtu. Měla jsem v časopise, už si nepamatuji kde, vzoreček Mythic Oil maska na vlasy, a byla jsem spokojená. Jen jsem si nebyla jistá, zda na základě dvojího aplikování si ten produkt stojí za to koupit.

    Parádní článek :o)
    Bára

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com