JUMPSUIT DAYS.

Povánoční volné dny si umím náramně užít. Zpomaluji, těším se z faktu, že jsem po dlouhé době více dní doma a nejcivilizovanějším místem, na které jsem se za posledních pár dní vydala, byl les. Áno, vážení. Zůstávám doma, úspěšně jsem dočetla poslední stránky povinné četby, stránku po stránce pročítám Ani knížku, prohlížím nové kuchařky, listuji časopisy, které se mi za posledního půl roku nepřečtené nahromadily. Teď není čas na povinnosti. Teď je čas lenošení, čas, kdy uklízím, vytvářím, kreslím a maluju, skládám origami, fotím, čtu, čtu, čtu, výletuji a plánuju. Dobře jím, piju litry čaje. A spím. Spím hodně, probouzíme se ve dvou a snídáme v posteli. Myslím, že lépe se na nadcházející zdánlivě šílený leden ani připravit nedá. A kdybych přece jen šla mezi lidi, pro mé lenošící nálady jsou tu overaly, taková pyžama a vděčné kusy oblečení pro všední dny. Však vy už víte, jak moc je mám ráda








overal - H&M
boty, batoh, kardigan - Zara
hodinky - Komono / Freshlabels
šperky - Lubica Kulomberová / Harddecore


6 komentářů:

  1. Tahle rtěnka ti strašně sluší! Nikdy se mi tyhle odstíny nelíbily, ale na tobě, jakože vážně vypadá dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda spíš tmavší odstíny, ale díky téhle jsem se naučila rtěnku nosit i denně na schůzky a akce. Skvělý neutrální odstín, matné MAC rtěnky jsou senzační! :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. jojo tyhle dny já moc dobře znám a užívám si je hodně podobně:)))) a ty šperky! nádhera!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Pohodlné a přece stylové. Plus se mi moc líbí prostředí, ve kterém je článek nafocen. No vypadá to na příjemně strávený, volný den a tak to má o prázdninách být. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno! Tohle je sice focené ještě nedávno před prázdninami, ale byl to také jeden z takových líných dní, co jsme strávili po kavárnách a na výstavě v Mánesu! Mám to tam moc ráda. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com