CURRENT LOVE.

Znáte to? Nějaký kus oblečení si tak oblíbíte, tak moc, že ho nosíte čtyřiadvacet hodin sedm dní v týdnu. Přiroste vám k srdci tak moc že máte pocit, že ho budete nosit do roztrhání. Králík se potýká se spoustou takových módních románků. Krátká vzplanutí i dlouhodobé milostné vztahy s onimi kousky v šatníku. Na podzim to byly huňaté šály, na začátku nového roku hnědý kabát, teď k nim přibyla rolákovitá bodíčka. Mám jich hned několik a nosím je vždy. Všude. Ke všemu. Pod všechno. Jakkoliv. Nefouká pod ně a jsou prostě  ú ž a s n á.  S přehledem se umisťují v králíkově jarně-zimním v šatníku ve vítězné pětce milovaných kousků! 






body, rolák, kalhoty - H&M
náušnice - Lucia Kováčiková
hodinky - Komono / Freshlabels
boty - Adidas / Freshlabels
kabát - Topshop
batoh - Zara

6 komentářů:

  1. Naprosto úžasný outfit!
    Chtěla bych se zeptat, ačkoli to nesouvisí s tímto článkem, zda bys neuvažovala o mikádu? Nemůžu si pomoct, ale myslím, že ta změna by ti ohromně slušela! :)
    Díky, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mikádo určitě ne, ale moc ráda bych zkracovala po ramena! namlsala jsem se slečen ze severských blogů a moc se mi to líbí. mikádo ne proto, na to mám z dětství nemilé vzpomínky! :)

      Vymazat
  2. Ja takto momentálne "ujíždím" na jednoduchých tričkách s dlhým rukávom, ktoré sú asi najobyčajnejší kúsok v šatníku, ale v poslednej dobe som sa do nich neskutočne zamilovala :D
    Úžasný kabát ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. super! také nějaké mám. ale tahle body jsou teď absolutní jedničkou. také když se podívám na svůj šatník vidím, že se mi příliš hromadí pruhovaná trika - ajaj! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com