COATS & POPPY SEEDS

Čím dál tím víc miluji kabáty. Jsou pro mne radostnou odměnou v chladných zimních dních. Hřejí, jsou příjemné, chlupaté, věčné, jsou věčně vhodné, a to na jakoukoliv událost (v sobotní dopoledne na trhy na Náplavku i večer do Národního), k jakémukoliv outfitu (ke kalhotám na kluka i k rozmilým šatičkám), do každého počasí (mínus tři i plus patnáct kabátomilovníka jen tak nerozhodí). To je odpověď na to, proč mám v šatně kabátů deset. Proč mám kabáty zimní, jarní, podzimní i letní. Proč je nosím do školy, do sámošky pro pečivo, do lesa na houby i k podpatkům. Hodlám zbytek tohoto podzimně zimního divnoobdobí přečkat v novém hnědém huňatém kabátu! Na jeho lesk a slávu dám si jednu makovou!












kabát, triko - H&M
batoh - Odivi / Locallabels
hodinky - Komono / Freshlabels
prsteny - liščí Janja Prokić, v vintage
náušnice - Lucia Kováčiková
náramek - Mii Bracelets
kalhoty - Zara
boty - Adidas

10 komentářů:

  1. naprosto boží outfit! :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tento kabát je vážne skvelý, veľmi ti pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som vždy tvojimi fotkami úplne očarená a musím si ich prezrieť minimálne dvakrát! <3 A ten batôžtek je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní outfit. Je to sice úplně něco jiného, než na sobě obvykle mám já, ale na tobě je to suprové. :) Možná se taky po nějakém tom kabátu poohlídnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě! Přiznávám se, že jsem ho našla v parádní slevě. Takže určitě se po něčem poohlédni, a to určitě teď ve slevách, na podzim je spousta krásných kabátů přehnaně drahá.. :)

      Vymazat
  5. Kabáty sú naozaj skvelé, našla som si k nim cestu. Veľmi dlho som nosila len rôzne bundy, ale čím som staršia, tým viac sa mi kabáty páčia.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Králíčku, moc Ti to sluší, obzvlášť moc krásný kabát... a batůžek a kalhoty... :) Já se hlásím do klubu milovnicí kabátů, bundu už jsem na sobě neměla, když to tak počítám, asi 8 let, naposledy v patnácti a stejně tak dlouho nosím i mé stálíky mezi kabáty až doposud. Letos jsem si koupila od podzimu hned tri, až jsem se několikrát zastyděla, že jich přece tolik nepotřebuju... Jenže s tím prostě nic nenadělám, holt je to láska, a proto jsem moc ráda, že v tom nejsem sama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, tak to si rozumíme! Já bundy ráda nemám, navzdory tomu, že jsme národem červených bund. :) Beru je jen v případě nejvyšší nouze, a to na hory na lyže. Kabáty jsou skvělé, můžeš v nich být dámou i chic v pánském stylu, ale to už se vlastně opakuji, že? :) Je to láska.

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com