KEEP CALM, RABBIT.

Tak tohle jsme si nedomluvili. Králík rázně vykračuje, nechává za sebou ve sněhové pokrývce stopy. Králíka to rozčílilo. Listopad má ve jméně padání listí, ne sníh. S prvním sněhem přicházejí první tulipány do mého pokoje. S prvním sněhem ale odchází veškeré mé radosti z pobývání venku. Pohled z okna a já nemohu uvěřit, že tyhle fotografie jsme pořídili jen dva týdny zpět. A že ten minulý svítilo slunce zrovna tak. Venku není vidět na krok. Je bílo. Pro králíka to znamená jediné - ukládá se k několikaměsíčnímu zimnímu spánku. Ulehá do peřin a nevyleze, dokud nebude zas slunce hřát a květy kvést. S prvními vločkami si králík připraví čaj a otevírá knihu, kterou za všechny ty slunečné dny nestačil přečíst. Jen tentokrát ty vločky padají příliš brzy. Přepadly králíka zcela nepřipraveného. Ještě není připraven na zimní odpočinek! Má spoustu testů, co musí splnit a spoustu schůzek, které je třeba vyřídit. Je toho tak tolik, počasí mu velí k zimnímu spánku a on ne a ne se k němu odhodlat. Jen co se dostal do podzimní nálady, už aby zas přepnul na zimní mód. To jsou mi problémy. Ale on to vyřeší. Ale až poté, co se s vámi podělí o ryze podzimní fotky.

PS: Vřele přijímám rady na koupi superskvělého zimního kabátu a mohérového svetru, co zahřeje!







kabát, svetr, kalhoty, psaníčko - H&M
hodinky - Komono / Freshlabels.cz
boty - Adidas / Freshlabels.cz
náušnice - Lucia Kováčiková
šála - H&M Studio AW15



8 komentářů:

  1. Tobě to tak sluší :)). A ta šála je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  2. Každý článek, kde máš nějaký super kabát obdivuji a musím říci, že Ti tyhle oversized kabáty hrozně sluší ❤️ (A potajmu smutním, že mi tyhle kabáty tuze nesluší)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a zkoušela jsi? já mám těch kabátů hned několik, však jsi mohla vidět. jsou taková záchrana, každý outfit tak krásně vyzdvihnou.. zkus se ještě po něčem poohlédnout! :)

      Vymazat
  3. - tenhle kabat tuze zboznuju ! a ja takrka vsechny kabaty pordila na vinted z par stovek .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už se tak dlouho chystám obejít sekáče. na nakupování přes vinted jsem moc lenivá, ale sekáče by mohly být tou správnou volbou!

      Vymazat
  4. Úžasné fotky. <3
    Mohu mít prosbu? Byl by králík tak hodný a připravil pro nás někdy článek (klidně i více) o knížkách, které jeho tlapky jen tak nemohly opustit? ^_^ Takový článek by si jistě nejeden příznivec přečetl... Děkuji předem...

    Králičí milovnice Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verčo,
      něco takového jsem už před pár měsíci sepsala tady http://www.stylishwhiterabbit.com/2015/08/65-kilo.html tady najdeš všechny knihy, které - jak sama říkáš - králíkovy tlapky jen tak nemohly opustit. Ráda bych se ke knížkám vrátila, bohužel se potácím v povinné četbě k maturitě a na knížky které bych číst chtěla není čas. Neříkám, že v maturitní četbě nejsou pěkné knížky, ale spíš bych sama teď potřebovala poradit, co pěkného číst. Až se z téhle fáze dostanu, něco sepíšu. Chystám se na pár zajímavých knížek, tak dám vědět! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com