KDO VYHRÁL PAPELOTÍ SOUTĚŽ?

Je tu (velice pozdní) úterý a já jsem tu se jmény výherců/šťastlivců králíkovy historicky první soutěže. Nejprve bych vám chtěla poděkovat za účast každičkého z vás! Zapojila se vás spousta a těší mě celkový ohlas na to, že soutěžíme právě o papelotí věci. Nejraději bych obdarovala každého, ale však od toho soutěže jsou, nemůže vyhrát každý.. i když bych si tajně přála, abych onen balíček mohla poslat všem! Jako dík pro vás chystám soutěže další. Menší, větší, brzy budou Vánoce a dárky nenosí jen Ježíšek, mamka, taťka a babička, ale letos i králík.
Ale vracím se k věci. Probírala jsem se desítkami mailů se správnými odpověďmi, každému z Vás přidělila číslo, losovala z růžových lístečků a vylosovala čísla 11 a 27. Pod číslem 11 se skrýval Martin Hýža, pod číslem 27 Hana Suchá. Z komentářů jsem vybrala jednu pravidelnou čtenářku, která pravidelně nechává milé vzkazy, jako malý dík za věrnost králičímu blogu. Třetí diář je tedy pro Veroniku Scherbaumovou. Gratuluji a doufám, že vám bude papelotí diář sloužit den co den, tak jako mně! Napište mi do mailu svou adresu, ať vám mohu diáře co nejdříve poslat, dík!
A vy ostatní nesmutněte! Brzy se na vás králík obrátí s další soutěží!




5 komentářů:

  1. Radostí skoro skáču do stropu! Děkuji moc, moc, moooc králíčku ^^!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. králík rozdává radost ze všeho nejraději! tak mi napiš mail, ať je co nejdříve u Tebe! :)

      Vymazat
    2. Právě jí rozdal opravdu hodně!
      v.scherbaumova@gmail.com

      Vymazat
  2. Mockrát děkuji králíku a nemůžu se toho božího diáře dočkat! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na vaše doporučení jsme si s kamarádkou objednaly ty diáře, že si je dáme pod stromeček a dneska dorazily a jsou neskutečně nádherný, děkuji moc za tip 😍🙏🏿💕

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com