INTO THE WOODS.

Ve svých (stále ještě nedávných) blogerských začátcích jsem si užívala každou cestu do Stověžaté. Mizela jsem do měst a utíkala před vším, co nabízelo mé maličké maloměsto (rovná se všudypřítomné známé tváře a ticho a klid). Utíkala jsem za novým a neznámým, poznávala a inspirovala se, obdivovala anonymitu velkých měst. Neříkám, že tomu tak není dodnes. Jen jsem za těch pár měsíců zjistila, že Stověžatá nemá sto věží ani ve snu, a že je jen o něco málo větší, než mé maloměsto. Zejména tehdy, když chodíte na stejné akce se stejnými lidmi ve stejné dny a ve stejný čas. Nechci si na nic stěžovat. Vůbec ne. Města nadále miluji a nepřestanou mne udivovat. Nikdy nepřestanou být zdrojem inspirace. Jenže měsíc co měsíc trávím více a více dní ve Stověžaté, jen co si vyřídím schůzky v jednom dni, už mám naplánované další. Studovat mimo velkoměsto se stává trnem v patě více než nepříjemným. Obzvláště tehdy, když kvůli tomu pravidelně zvyšuji svou školní absenci.

Dříve mne útěky do měst uklidňovaly. Později jsem si musela najít jiný způsob odpočinku. Příroda. Určitě jste už postřehli naše cesty za zatopenými lomy. Mezi městem a lesy jsem vyznačila tlustou čáru. Jedno i druhé je něco docela odlišného a já ani bez jednoho nedokážu fungovat. Stále víc vnímám lesy jako jistý únik. Klid. Jsem stále city girl, jen někdy potřebuji úplně vypnout a místo schůzkování a cestování potřebuji úplně obyčejné věci. Tak jako je procházka v lese, teplý čaj v termosce, polaroidové fotky. A hlavní je ten, kdo se tam vydává se mnou. Zastavíme se, pod nohama listí a mech, pod ním skály. Ticho a klid a my dva. A nic víc.












batoh, pouzdro - Herschel Supply / Freshlabels.cz
kalhoty, svetr, šála, bižuterie - H&M
plátěnka - Containall
hodinky - Komono

10 komentářů:

  1. Perfektně píšeš, máš dokonalé fotky a skvělý styl, perfektní kombinace! ^^

    OdpovědětVymazat
  2. jeziiis ty fotky jsou naprosto skvělý!!!

    OdpovědětVymazat
  3. batohy herschel jsou proste uzasny - opravdu pohodlny a jeste dobre vypadaji :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho nosím neustále. je na něm fajn to, že vystačí jako batoh na víkend a když v něm tahám počítač a vše, vůbec mi nepřipadá těžký. to bude těmi pohodlnými vyztuženými zády. :)

      Vymazat
  4. Teda, ten tvůj popisek mě fakt dojal a to nejsem zase taková cíťa! :D Krásné fotky a atmosféra, opět perfektní článek :) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé! ❤️ tak to bude muset králík zapracovat na více postech z přírody! :)

      Vymazat
  5. Čím vícekrát ho vidím, tím více se milujeme. Tenhle hipster fotoaparát asi musím mít.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukni do Pollagraphu. pořizovací cena foťáku je nízká, horší je to s náplněmi, stojí hodně. ale výsledek stojí za to! skvělý na cestování, lepší než si kupovat pohledy!

      Vymazat
  6. Krásné fotky! :) Mě se zase líbí ta termoska, má hezký vzor. :) A samozřejmě foťáček... Mám úplně stejný :D

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com