DECISIONS, DECISIONS.

Je to tady. Dnes mě kromě zaspání, dobíhání, nestíhání do školy a polití se hrnkem kávy (dnes je pátek třináctého, viďte?) čekala velice nemilá věc. Na lavici mi přistála přihláška k maturitní zkoušce.
P a r á d i č k a, králíka by dnes nic nepotěšilo víc, než taková neblahá zpráva. Před pár dny jsem stále ještě nevěděla, co chci studovat, a teď tohle. Podpásovka, byla jsem přistižena naprosto nepřipravena, políčka v papíru zela prázdnotou a já dostala lehkou závrať. Dnešním dnem počínaje a posledním listopadovým konče mi běží čas. Nemám ráda velká rozhodnutí. A já si mám teď vybrat. Pokud vám je devatenáct a před vámi je celý svět, lehko vás vykolejí takováhle rozhodnutí. Maturita je stále to, co vás drží v rozletu, pomyslný strašák v diáři a nepříjemnost, ze které jen tak lehko nevybruslíte. Pokud nemáte na kontě samé jedničky a touhu studovat desítky otázek. Já mám jen na mysli obrázek utahaného, vyčerpaného a nešťastného já zavaleného v papírech otázek ze základů společenských věd. Králík nerad velká rozhodnutí. Ale těší se na to, až bude po bitvě, tak jako každý, generálem. 

PS: Přijímám chlácholivá slůvka, co králíka při takových rozhodnutích postaví na nohy!








boty - Adidas/Freshlabels.cz
hodinky - Komono/Freshlabels.cz
svetr, šála, kalhoty - H&M
batoh - Zara

7 komentářů:

  1. Králíčku nesmutni!! Určitě se dobře rozhodneš a volba bude skvělá tak jako tvůj blog. Jinak skvělý a milý outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. Sivá je moja obľúbená ♥ A tebe teda pristane!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, a hlavně když je jí mnoho! Mám šedivou moc ráda. Vůbec neplatí, že by byla smutná nebo tak.. vlastně je to milý kompromis mezi bílou a černou! :)

      Vymazat
  3. Skvělý!!! Šála a boty jsou naprosto top! Jinak s maturitou si nelámej hlavu, loni jsem nad tím taky šílela a nakonec jsem to prostě nějak okecala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se těším na to, až to vše bude za mnou. Vím že není proč se strachovat, vždyť v životě bude spousta větších a větších voleb a rozhodnutí! :)

      Vymazat
  4. kraliku,teraz nechcem zlahcovat tvoje tazkosti maturanta, pretoze pre kazdeho su velke, a je spravne brat to vazne, ale vzdy vedz ze naozaj to az tak dolezite nie je. po prve, predmety ktore si vyberies ta sice nasmeruju,ale neznamena to ze ti odseknu ostatne moznosti, vzdy je este cas na zmenu (aj ked teda zas nechcem hovorit hluposti, v pripade ze je to u vas v cechach trosku inak). a co sa samotnej matury tyka, stale maj na pamati, ze ucitelia tiez chcu aby si presla, aj ti najhorsi sa snazia aspon trosku pomoct a aj keby prislo k "najhorsiemu" tak prinajhorsom zopakujes, este nikomu to zivot neskazilo:) takze drzim palce, vyuzi svoju organizacu a vsetky pekne zvyraznovace a zapisniky ktore ta na tom celom budu tesit, ale urcite si nenechaj zobrat radost kvoli tomu! maj sa krasne

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com