AS WHITE AS SNOW.

Už tehdy když jsem si ty boty nesla domů zabalené v bílém papíru jsem věděla, že jsou jakýmsi upsáním teniskovému ďáblu. Že jsou sice krásné a nejkrásnější, které jsem kdy viděla a měla, ale že jsou zároveň bílé. Bílé jako sníh a bílé jako můj vysněný byt. Bílá je krásná, ale mrzutě nepraktická. Zprvu jsem se s těmi botami chodila jen mazlit. Vystavené na poličce mezi designovými magazíny, skvost který jsem obouvala jen na nejvýznamnější příležitosti. Bojíce se lehkého deštíku i spolucestujících v metru, oplakávajíc sebemenší šmouhu na oněch bílých botách (teniskový ďábel by se mi do očí smál, kdyby mě viděl). Asi jsem tehdy plakala hlasitě, protože mi pár dní poté, co jsem se o své teniskové strasti rozpovídala na jedné milé akci, přistál u nohou balíček se zázračnými lahvičkami. S takovými, se kterými se zbavím každičké šmouhy, se kterými se ušetřím oplakávání. Tentokrát, doufám, teniskovému ďáblovi zmrznul úsměv. A nelesknou se jen moje boty, ale i ty Lukášovy, také bílé jako sníh!







sneaker cleaner - Sneaker Lab / Freshlabels
Lukášovy boty - Nike SB


4 komentářů:

  1. Přesně z tohoto důvodu jsem zatím do žádných bílých bot nešla. Jsem hrozný prase a každé boty mám hned po prvním vytáhnutí ven špinavé, takže bych je nosit nemohla. :D Ale v případě, že existují tyto šikovné lahvičky bych přece jen nějaké zkusit mohla, protože bílá je prostě nejlepší! .. Krásné fotky a skvěle napsaný článek!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však já to mám zrovna tak! nejlepší boty jsou boty černé a nejlépe i s černou podrážkou. tyhle boty, to je králíkův klenot, který je nutno hýčkat zázračnými lahvičkami! :) vůbec bych neměla strach. a mají i řadu dalších produktů, třeba Sneaker Protector nebo Odor Protector, hehe! vyzraješ na každou nepříjemnost. :)

      Vymazat
  2. Rozšiřuješ obzory králíku, díky za tip! Už se nemusí nikdo bát koupit si (téměř každého) vysněné bílé boty. 👟👍🏻

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super! miluju bílý boty a pak taky brečim nad každou čmouhou :D
    www.veshionlife.com

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com