WATCH DILEMMA.

Komono je moje krevní skupina. Už si nedokážu představit, že by se mi na rukou leskl ciferník jiných tvůrců, Komono totiž dokonale vystihuje to, co od hodinek chci - jednoduchost, funkčnost a decentní provedení se smyslem pro detail. Komono totiž nejspíš nikdy nebude do očí bijící lesklé a blyštivé cosi, ale strojky jednoduchého designu a čistých linií, které vám tiše tikají na zápěstí. A mé srdce zaplesalo když se ke mne doneslo, že Komono přichází i s Crafted verzí hodinek. Tak jako můžete znát u Komono Crafted  brýlí, i Crafted hodinky spojuje unikátní zpracování a kvalitní materiály. Stojí krapet víc než jejich starší společníci, za to vás ale odmění tím, že vydrží (na)věky. A to se počítá! Obzvláště jde-li o hodinky, že ano, vážení! Jen bude hotové dilema, až si budete ze všech těch tikajících strojků chtít vybrat jeden jediný.
Tak pokud vás Komono novinky zajímají, čtěte dále! Vybrala jsem pár kousků, které stojí za to zmínit. A kdyby vám to nestačilo, zvu vás prvního listopadu do Kvalitáře, kde se bude konat speciální akce věnovaná právě Komono kouskům. Pište si do diářů, 1.11., Komono Gallery, Kvalitář. ♡


Komono Harlow. Harlow je nový odlehčený tvar hodinek. Třeba oproti klasickému tvaru Winston jsou lehoučké jak pírko, tak že máte pocit, že na ruce žádné nemáte. Přichází i v provedení The Slate Series, což jsou vlastně hodinky s designem evokujícím kámen. Pásek i ciferník jsou potaženy slídou, takže jde o opravdový kámen. Já je mám a nosím je teď denně - jen si v případě přírodního materiálu jako je slída vzpomeňte na to, že reaguje s kůží. Pastelově cihlový řemínek se mi tedy hned po prvním nošení změnil o pár odstínů. Baví mě i tone-in-tone provedení, je to čistě minimalistická záležitost. ♡

Komono Walther Retrograde.Walther jsou hodinky, které jsem si pořídila a byly mi téměř okamžitě zabaveny mým klukem. S těžkým srdcem přiznávám, že jemu padnou lépe než mně - jsou větší, mohutnější a dá se o nich říct, že spíš pánské. Nově vyšly v provedené Retrograde s ručičkou ukazující i dny, což mi přijde parádní a vtipné. Vždyť se sami kolikrát musíme zamyslet, jaký je vlastně den! Tak jako teď už spousta jiných Komono hodinek, i Walther mají vyměnitelný řemínek.

Komono Orson. Nový tvar Orson, v celočerném provedení s ciferníkem ze skla které pohlcuje světlo a z určitého úhlu vytváří jemný gradient z černé do modré. Je jako noční obloha. The Midnight Series je v provedení Harlow, Walther, Lewis a právě Orson. Má je můj Lukáš a nedá je z ruky - a to doslova. ♡

Komono Winston Deco. Deco Series hodinky mají jemně vroubkovaný ciferník, který tvoří drobný detail jinak minimalistických hodinek. Kromě univerzálnějšího tvaru Winston najdete v Komono nabídce i ryze dámské provedení, tvar Estelle. 

Komono Lewis. Nový unisexový tvar hodinek, Lewis jméno jeho! Podobá se známému tvaru Winston, narozdíl od něj má ale tenké a odlehčené tělo. Jako pírko. V tomto tvaru najdete hodinky The Midnight a Slate Series stejně tak jako ryze klasické modely v hnědé a černé kůži. 

Komono Estelle Marble. Milé dámy, věřím že se najde nejedna z vás, která propadá trendu mramorových vzorů. Mramor je momentálně k dostání snad všude. Voilá! I na hodinkách, kde je detail mramoru teprve senzace.

Komono Harlow / The Slate Series


Komono Orson / The Midnight Series



in collaboration with Komono

4 komentářů:

  1. Komono je srdíčko. Moc se mi líbí, jak jsi přesně vystihla jejich styl.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jejich maličké Moneypenny a nosím je na roce skoro pořád. Je to láska!

    OdpovědětVymazat
  3. Komono je láska! A ty nové, Estelle Marble si mě získaly ♥

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com