THE TRAVELLER'S BEAUTY SURVIVAL KIT.


Miniaturní nádobky. Koupíte je třeba v Tigeru, tak jako já. Poslouží, chcete-li nechat doma ohromná balení krémů a sprchových gelů, ale i když chcete bezpečně uschovat náušnice a drobnosti, aby nebyly jen tak ledabyle pohozené v taštičce.
Brýle. Sluneční (ty od Komono z Freshlabels, protože ty já mám ze všech nejraději!) a dálkové.. abyste zkrátka viděli.
Kartáč na vlasy. Neunikla jsem vlně Tangle Teezers a podobný takový mám v cestovním balení. Skvělé!
Morning After Dust od L'Orèal Professionnel. Nevím, proč ještě nemám Travel Size balení, pokud se vůbec vyrábí. Každopádně, je to něco, co vás podrží ráno před zrcadlem, máte-li bad hair day. A vím o čem mluvím, na cestách je snad každý takový. Suchý šampon i něco, s čím vytvoříte objem zároveň. Králík doporučuje.
Balzám na rty. Protože povětrnostní a podnebné podmínky na cestách jsou neúprosné! A ten od Balea, co se jmenuje Nude Kiss, i trošku "nude" barví. A to na cestách uvítám také.
Rtěnka Trend It Up. Snad jen kdyby balzám na rty byl málo! Znám i lepší, ale tahle potěší peněženku a vaše svědomí, protože - ostatně tak, jako ostatní dm značky - netestuje na zvířatech! A to je bílému králíkovi po srsti.
Cestovní balení oleje od Decléor. Ta velikost? Vskutku cestovatelská. A zachrání nejednu cestovatelskou tvářičku.
Hodinky. Mnohdy když jsem na cestě, nechci mít na rukou nic, od hodinek po prstýnky. A tak si je vozím hezky v kosmetické taštičce, protože v cíli je ocením moc! ..když chci stačit vidět vše, co si sepíšu a zakreslím do mapy. Ne vždy se to podaří, ale nedávejme to za vinu hodinkám!
Miniaturky oblíbeného parfému. Beauty guru zavřou oči a zacpou uši, ale už léta letoucí mi vydržely parfémy od Fragonard v jejich skvělém mini balení. Mám z Paříže, seženu-li v Česku, dejte prosím vědět!
Hygienický gel. Protože čistota půl zdraví a na cestách ve velkoměstech to platí ještě o něco víc! Nosím ho spíš než v kosmetické taštičce v kapse kabátu..
Kapsička na léky. Velká tak akorát, jako ta moje z H&M, a řádně zásobovaná. Máte náplasti, ibalgin a echinaceové kapky?
Odivi x Nobilis Tilia. Purify Me čistí a hydratuje, já ho často kombinuji s krémem. S sebou mám i Pleasure Me, který je prý v lecčems zázračný.
P o n o ž k y. Áno. Pořádně huňaté a hřejivé, nebo tak frajerské, jako mám já. A já je mám z Freshlabels.
Kartáček na zuby a cestovní pasta. Prý se my Češi poznáme dle toho, že máme v oblibě kartáčky Curaprox. Nevím, jak moc je to pravdivé, ale já ho používám už věky - ještě dávno před tím, než jsem nad ním smýšlela jako nad fotogenickým kartáčkem. A - můj bóže - taky vždycky při balení zapomenete na kartáček s pastou?
Pinetky a gumičky. Proč jsem je nevyfotila? Protože zas žádné nemám! Vždy je ztratím. Však to znáte.
Travel Size balení od L'Orèal Professionnel. Mám jich několik, z nich nedám dopustit na Crêpage de Chignon, sem tam si vzpomenu použít Volume Lift a když mám náladu, dělám vlny s Beach Waves. A nevím, jsou-li už miniaturky Pro Fiberu, který teď používám, zatím ale vozím na cesty Vitamino Color šampon a masku na vlasy. Vše malé / velké tak akorát na cesty! A to mi připomíná, že stále můžete s L'Orèal Professionnel vyhrát produkty, stačí jen zveřejnit fotografii před a po službě v salónu LP. A hraje se i o celoroční péči! Víc najdete tu.

4 komentářů:

  1. Nejvic se mi na tom vsem libi parkety❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hahah, a tak jsem se snažila! ❤️ je mi to jasné. ty jsou na našem bytě to nejkrásnější! ❤️

      Vymazat
  2. Hezke hodinky;-) Muzu prosim vedet odkud jsou? Dekuji:-) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě! Nosím je tak často že už zapomínám, že ne všichni je znáte. :) Jsou to hodinky Komono z Freshlabels, koukni na ně tu: http://www.freshlabels.cz/hodinky/komono/ :) můj model jsou Winston Royale.

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com