DRESS YOUR LEGS! LOOKBOOK

Vyrůstala jsem v Converskách. Pamatuji si tu radost, když jsem si ze zahraničí přivezla své první. Byly to snad první boty, u kterých jsem prodřela podrážku, byly kostičkované a s vyšívaným logem, takové, které tu nikdo jiný neměl. Chvíli jsem nosila Vansky. Připadalo mi, že je to s longboardem to pravý ořechový. Hlavně když byly dost onošené a odřené, to jsem pak měla pocit, že jsem ukázkovým případem holky, co má nohy na prkně a hlavu v oblacích. A teď? 
Teď už nemám žádné jasné oblíbence (...jistě, v mém šatníku převažují adidasky a vše co mé tenisky spojuje jsou bílé a růžové barvy, ale...) Když se mi nějaké boty líbí, nezáleží zkrátka na značce. Každopádně, tady je mých pár aktuálních favoritů v řadách bot a také kalhot, které najdete na FreshlabelsKuk na králíkův fresh létací / skákací lookbook!

Kalhoty


Levi's - The Rocker
The Rocker, co padnou jako ulité. O mém vztahu k vintage leviskám jsem vám už vyprávěla. A od doby, co mi Lukáš přivezl z Ameriky ty ve skinny střihu, už nechci jiné kalhoty pro každodenní nošení. Volba padá už jen na levisky. (A můj ty světe, už jste viděli mou Levi's bundu?)

Cheap Monday - High Snap
Od Cheap Monday mám jen jedny lacláče, které nosím tuze ráda. Na jejich denim slyším samou chválu. A High Snap jsou vyrobeny z prémiového materiálu T400, díky kterému pěkně drží svůj tvar, jsou odolné a pohodlné.

Lazy Oaf - Pom Pom Pants
Lazy Oaf mě ohromně baví. Posuďte sami. Hravé kousky, barvy, puntíky a srdíčka, vtipné oči a duha, nač si vzpomenete. A tyhle kalhoty? Ty jsou vážně trefa do černého.. a nebo spíš do barevného. Co vám budu povídat.. já už své pom-pom pants doma mám.

MByM - Robie
S MByM jsem se setkala teprve nedávno, ze všeho nejvíc se mi líbí tyhle proužkované modré culottes. Bílé triko, lakované boty a jde se!

Ichi - Jackie
Dost často volím spíš než sukni cullotes, jdu-li někam na akci, nebo třeba do divadla. Černé Jackie od Ichi jsou přesně takové ty elegantní kalhoty, po kterých bych v takové situaci sáhla.

Boty



Bílé a kožené. Světoznámé Sk8-Hi v ještě lepším provedení, a to nejen pro skejťáky.


Pohodlné a ladných tvarů, potěší nejednoho (ne)sportovce. Kdo by to byl řekl, že šlo původně o obuv na běhání!


New Balance jsou známým pojmem. A tyto jsou navíc třpytivé a vesmírné! (Ó ano!)


K Native snad jediné, co se píše na každé visačce těchto bot - Na výrobu těchto bot nebyli zneužiti jednorožci, holubi, krávy, psi, antilopy, krokodýli, medvědi, slimáci, yeti ani mořské panny a další živí tvorové. - A tento fakt se králíkovi líbí zrovna tak jako to, že je to perfektní pár bot na podzimní a zimní výletování!


Boty, které jsou nejen stylové, ale myslí i na přírodu. Vyrobené z ekologických materiálů a za použití méně vody a méně chemikálií, což vede k nižšímu dopadu na životní prostředí. A podrážka je vyrobena z přírodního kaučuku, který se ze stromů získává, aniž by musely být káceny. Já myslím, že tohle je fajn způsob, jak splnit své ekologické minimum a být "cool" a "eco friendly" zároveň, není to tak?


Vytvořeno speciálně pro umělce a milovníky umění. Nebo Marylin. Každopádně, pop artové tenisky v podání Andyho Warhola jsou povinnou výbavou nejen do galerky.


Adidas a Rita Ora mě baví. A s novou kolaborací ještě o něco víc. Rita bílý svršek boty přirovnává k malířskému plátnu, je proto zdobený grafikou inspirovanou omalovánkami. Ó ano!


Mé jasné favoritky. A to zkrátka proto, že jste v nich jak v peřince. Lehké jako pírko, prodyšné, pohodlné a měkkoučké.


Ó-můj-bože! Myslím, že tohle jsou boty snů. Vydesignované na míru srdci minimalisty a přesně podle gusta milovníka čistě bílých tenisek. 


Klasické plátěnky v novém koženém kabátu. Čisté linie, klasika a s elegancí jsou na tom o krok dále než jejich plátěné předchůdkyně.


Nakonec lakované elegantní krásky, co se lesknou každým krokem. Milé dámy, každá bychom měla jedny takové mít!





3 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com