THE SOUVENIR.

Suvenýry. Co si z cest vozíte vy? Dávnou jsou ty tam lapače prachu, magnetky a trička hlásající, že danou zemi milujete, alespoň pro mne, a když jsem se o svých suvenýrech zmínila, přitakaly mi i kamarádky. Z cest si vozím vždy něco, co nosím co možná nejvíce u sebe (kromě ústřižků, lístečků, vstupenek a jízdenek, co lepím do deníku, a pohlednic, co končí mně a přátelům v poštovní schránce). A z Berlína, který jsme s Lukášem začátkem léta navštívili, to byla tahle puntíkatá košile, nebo - jak chcete - puntíkaté šaty, ve kterých jsem strávila celé léto a hodlám je nosit do roztrhání. Padá na ně totiž hezká řádka milých komplimentů a slov. A ke všemu mám tak kousek Berlína často u sebe!


Souvenirs. What do you take with when you go back from holidays? I can tell you that far, far away from all magnets and shirts sayin' how much you love the country you've visited, far away from all of these souvenirs, I keep looking for pieces of clothes when travelling. Getting something which I can wear as much as possible makes me think I have a piece of travelled place with me when sitting at school and getting through my little daily school drama. (Well, I also collect tickets, paper sheets and postcards, however, let's talk about clothes!) This summer we travelled to Berlin with my boyfriend and I got this cute dotted shirt or dress, as you wish, which I wore the whole summer and I'll wear it till the end of times. Wearing this piece brings so many compliments and nice words, everybody just love it! And also, can't forget the fact, I also wear a piece of Berlin with me.





dress or shirt, that's the question - &Other Stories
pink watch, sunglasses - Komono / Freshlabels
favourite earrings - Lucia Kováčiková
backpack - Odivi / Locallabels
sneakers - Nike
pants - H&M


3 komentářů:

  1. - a ja ti je tak TAK zavidim. pravdou ovsem je, ze saty bych z nich pri svy vysce mela stezi :/

    OdpovědětVymazat
  2. Vozím z výletů klobouky. Červený z Paříže, vínový z Říma, šedý z Osla atd. atd. Chudák mamka je ze mně už celá zoufalá, ale já si stejně vždycky dovezu nový :D.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com