A PUMPKIN SOUP A DAY KEEPS THE CHILLY AUTUMN AWAY.

Podzim hodlám přežít prožít ve vrstvách pletených mohérových svetrů (protože mohérové svetry jsou ty nejteplejší, se kterými jsem kdy měla tu čest), po uši zachumlavá v šále, co svou velikostí připomíná spíš deku než kus oděvu, s kloboukem na hlavě a sluchátky na uších (poslouchajíc Låpsley, The Lumineers a Oh Wonder, ách). Brzká rána hodlám trávit nad snídaněmi v Antonínovi, cesty do školy tisknouc se k cestovnímu hrnku s čajem (s medem a citronem, protože právě v podzimních dních musí být králík připraven na všechno) a dopisujíce úkoly ze španělštiny na kolenou v em-há-dé (od střední se nic nezměnilo, alespoň co se mého věčného nicnestíhání týče), užívat si přednášky na Hollaru a přežívat ty na naší fakultě, odpoledne pobíhat po kavárnách a poznávat s batohem na zádech, dokud není zima tak nesnesitelná, že vám mrzne nos a uši a venku je tak, že by králíka ven nevyhnal. Večery zas s hrncem dýňovky s kokosovým mlékem a pečenou řepou s pohankou (protože to je, vážení, pravý podzim na talíři)! Věřím, že se správným poměrem dýňovky, jasmínového čaje a přečtených stran bude podzim milým obdobím. Takovým, co králík milerád nejen přežije, ale i prožije a ještě si ho užije.

P.S.: Na Freshlabels je nová Lazy Oaf kolekce, která je zkrátka báječná!
P.P.S.: Mám nové boty. Vlastně jsou staré. Ale nové. Hm.. O mé staré boty, co už jen ležely na dně šatníku, se postarala Kat, která z nich udělala naprosto nový, originální kousek. A Kat bude se svým Project Rehab na Teniskology, kde bude mít pocákané boty a levisky a klobouky od Tonaku a spoustu dalších věcí. Já tam budu oba dva dny, a tak se jistě uvidíme! 
P.P.P.S.: Takže v pátek, jo? Já budu ta v pocákaných teniskách.












sneakers - Project Rehab
mohair sweater, grey pants, pleated skirt, huge scarf - H&M
backpack - Odivi / Local Labels
watch - Komono / Freshlabels
crystal bracelet - Nile Beads
bomber - Mango


4 komentářů:

  1. S těma svetrama z mohéru nebo kašmíru to mám stejně. Buď je hledám v sekáčích nebo jako teď dědím po mamce. Jsou nejvíc hebké, hřejivé a nadčasové. Pravá nejen podzimní láska.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno! já tedy po mamce dědím jen ty levisky, o kterých jsem se už několikrát zmiňovala, a v sekáčích mám štěstí na košile, což budu ještě zmiňovat, a tak musím investovat do kolekcí z H&M. ale zas můžu říct, že jsou to peníze dobře investované - jeden mohérový svetr z H&M mám už přes dva roky, stále drží tvar a nepuckovatí. takže věřím, že tyhle svetry bude dědit ještě někdo po mně. :) tak jsem ráda, že jsme na tom stejně, vážně láska! :)

      Vymazat
  2. To je nádhera! Na Teniskology jsem tě zahlédla a jako vždy, seklo ti to!))

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com