RABBIT & THE LOOK.

Už jste si pročítali nový Cosmopolitan nebo Harper's Bazaar? Že ještě ne? Něco vám řeknu. Až příště půjdete kolem trafiky nebo při nakupování oddělením časopisů, prolistujte si jeden z nich. A nebo si jeden rovnou vezměte. Proč? Protože tam - mimo jiné, samozřejmě - uvidíte králíka. 
Jednou, už je to dávno, mu zavolali s milou nabídkou. A o několik měsíců později stál napospas všem - vizážistce, stylistce, kadeřníkovi, fotografovi a celému týmu - aby se o dalších pár měsíců později objevil na stránkách časopisů jakožto jeden z ambasadorů L'Orèal Professionnel, zastupujíc jedno z nejkrásnějších měst, které doposud viděl - Barcelonu. Sí sí, verdad.


Proč to všechno píšu? Abych všem zvědavým ukázala, co se za takovými přípravami ukrývá. Sama jsem byla zvědavá, jak to všechno proběhne, protože - jak možná sami hádáte - bylo to mé první focení. Jsem vděčná, že jsem měla štěstí na lidi a všichni se chovali tak mile - od úplného začátku, kdy si mne vzala na starost Eva, make-up artistka, do samého finále. Musím také povědět, že Eva byla první make-up artistkou, která mě namalovala přesně podle mých představ a očekávání.. Mám ráda jemné líčení s důrazem na rysy obličeje, žádné temné stíny a vše v co největší přirozenosti.. A přesně to se Evě podařilo.



O vlasy se mi postaral Marek Pátl. Plán byl jasný - vytvořit brainded bun, volně spletený drdol, u kterého se uchytil spíš pracovní název "brokolice". Celá příprava spočívala v diagnostice vlasů (o které jsem vám psala například tady) a výběru přípravků z řady ProFiber. Po delším užívání už vím, že mé jemné a poměrně zdravé vlasy by snesly i lehčí variantu ProFiberu, zvolili jsme ale tento zbrusu nový, Re-Create, o kterém ode mne ještě uslyšíte.
Po vysušení vlasů Marek použil minerální pudrový sprej Crêpage de Chignon z mé oblíbené řady Tecni.ART (už přes rok ji používám, jdu-li někam do divadla nebo na ples). Sprej Crêpage je dobrý v tom, že když zaplétáte prameny vlasů do copů či jakéhokoliv účesu, vlasy dokonale zmatní a usnadní práci s nimi (já se s ním třeba ve svých dvaceti naučila zaplétat copy).
Marek pak vlasy zaplétal, až vznikl dokonalý messy messy look (áno, brokolice, chcete-li). Vše zafixoval přípravkem na vlasy Infinium, lehkým lakem na vlasy, který používám skoro každý den.





Pak už následoval jen styling a finální focení. O styling se postarala Martina Gvizdová, jejíž styling můžete znát ze spousty časopisů. A koho znáte určitě je fotograf Matúš Tóth - já na jeho fotky odmalička koukala na stránkách módních časopisů a tak jsem se musela smát, že před jeho objektivem teď stojím já...

foto - Matúš Tóth

Spíš než informace o vytvoření looku jsem vám popsala, co se dělo při focení. Od toho jsou tu jiní, a tak se o vytvoření looku á la brainded bun můžete dočíst v říjnovém Harper's Bazaaru a Cosmopolitanu. 
Další looky spojené s městy jako je třeba Paříž, Berlín nebo Londýn najdete tu - tam také najdete, které další blogerky / ambassadorky se zapojily. Můj look najdete tady.


Navíc máte v rámci The Look šanci produkty L'Orèal Professionnel vyhrát - stačí zveřejnit fotografii před a po službě v salónu LP. Hlavní cenou je celoroční péče, a to už leckterá z nás ocení, není to tak?
A navíc, vážení, nejen vy si zasoutěžíte, ale i my blogerky / ambasadorky. A to o to, která z nás pojede do Paříže navštívit L'Orèal Paris. A vyhrává ta z nás, která bude mít co nejvíce komentářů tu a na instagramu, a tak mě můžete podpořit milým vzkazem, budete-li chtít.



Foto: Matúš Tóth (finální look)
      Lukas Neasi (přípravy)
Styling: Martina Gvizdová
Make-up: Eva Svobodová

Děkuji časopisu Cosmopolitan A Harper's Bazaar, Katce Kuldové a firmě L'Orèal Professionnel.

11 komentářů:

  1. Skvělý článek. Moc Ti to sluší,jsi nádherná. Držím palce. K.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nádherné fotky. Nejen na blogu, Tvůj instagram je super! Králík je TOP ! Sandra S.

    OdpovědětVymazat
  3. Vytvorili ste naozaj skvelý look! Ten účes sa mi naozaj páči. ♥
    Držím palce v súťaži, snáď sa ti to podarí vyhrať!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hahah, já si tím nejdřív nebyla jistá, ale v kombinaci s tím jemným líčením je to paráda! a když jsem pak viděla výslednou fotku, tyjo, já se nemohla poznat! :)

      Vymazat
  4. Veľká premena to podľa mňa zase až nie je, pretože si nádherná pred tým aj potom, no je skvelé, že ťa oslovili pre takéto niečo. Držím palce, zaslúžiš si to♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to pro mne byla proměna velká! ...jsem zvyklá vstát z postele a jít ven, s vlasy si nic nevytvářím.:) a byla jsem ráda součástí něčeho takového! 💛

      Vymazat
  5. Super look, moc ti to sluší:))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj koukám, že Ti prospívá Pražský vzduch na budoucnost v životě. Držím palečky a přeji úspěch. R-KT

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý look! Držím palce do Paříže. ZdenkaS.

    OdpovědětVymazat
  8. Super look a nádherné fotky! Jana K.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com