WILDFLOWERS.

Tolik důvodů, proč skákat radostí, všechno všecičko pro jedny košilošaty:

1. Bude jaro. Kalendář se sice tak netváří a jistě ještě pár listů obrátíme, než bude první jarní den, nicméně sněženky kvetou, a to je pro králíka rozhodující. Jsem  n e j š ť a s t n ě j š í!
2. A když už jaro ťuká na dveře, můžu tyhle košilošaty nosit od nevidím do nevidím. (Vlastně jsem se stále nerozhodla, jsou-li to šaty, nebo košile. Hm.)
3. A ty šaty perfektně ladí se zlatýma botama. A s hnědým páskem. S mými vlasy. Rtěnkou. A zdí pokrytou břečťanem..
4. Narozdíl od květin ve váze na mém stole, tyhle jen tak neuvadnou. Nikdy. Květiny v mém pokoji nebyly šťastlivci jako tyhle, a i to je důvod, proč mám doma jen a jen zelené rostlinky (sláva tlusticím a kaktusákům!) Nevadnoucí kvítky jsou také jedním z důvodů, proč milovat mé košilošaty, viďte?
5. "I must have flowers always and always," řekl Claude Monet a měl pravdu. Koukněte na mne! Celá kvetu!
6. Jediná věc, která mi k dokonalosti chybí, jsou květy ve vlasech.. 


There are so many reasons to be happy about, all in one dress/shirt! Let's face it:

1. Spring is about to come. Whether the calendar seems to be far away from the first day of spring, the weather seems not. I'm like totally happy, happy, happy girl. 
2. As the spring knocks at the door, I wear bloomy shirt/dress (still haven't decided how I wanna wear this piece of clothes!)
3. The dress match perfectly with golden shoes. And leather belt. And my hair. And lipstick. And ivy wall..
4. Unlike the flowers I have in vase on the desk, these won't fade. Never-ever. The flowers in my room weren't so happy as these ones, so that's the reason why I have green plants only (god bless houseleeks!) in my apartment. And also the reason why I am happy about the dress/shirt.
5. "I must have flowers always and always," said Claude Monet and he was definitely right. Look at me! I bloom!
6. The only thing missing to the perfection are flowers in my hair.. Hurry up, spring!












flowery dress, pink dress, coat, pants, leather belt - H&M
bracelet - Pandora
shoes - Zara


11 komentářů:

  1. Dnes jsem díky Ananas Barb objevila tvůj blog a jsem nadšená!! Konečně něco jinýho než ten donekonečna se opakující šedo-béžovo-bílej minimalismus. Je v tom pro mě šmrnc, originalita, osobitost. I styl focení a prostředí mě okouzlil. A co hlavně na blozích hledám (a postrádám u sebe :()je to, že v tom vidím linku, návaznost je tam prostě jeden styl, ale v mnoha různých formách a variantách, takže to nenudí :). Dík moc za inspiraci a jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. suhlasim kralicku, u mna si uz davnejsie jedna z najlepsich, aj ked som ti to uz vravela, ale dnesny prispevok ma zas donutil to zopakovat, ze mas uzasny cit a originalitu, taku tu nenutenu.

      Vymazat
    2. holky, děkuji moc za takový krásný feedback! ani nevím jak to dělám, vždy si obléknu, co mne zrovna napadne, v obchodech vybírám ne podle trendů, ale podle toho, co se mi zrovna zalíbí.. a jsem moc ráda, že se to líbí i Vám! můžu slíbit, že králík ze své pomyslné linie nevykročí a že zůstane stylový - i když tak nějak po svém! :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj styl je tak úžasný a originální, dokázala bych se na tvé outfity dívat pořád dokola a dokola a stále by mi připadaly tak dokonale perfektní, přesně pro dívku/slečnu/dámu mého věku (ano, jsem stejně stará). Při každém článku u tebe objevím něco nového a jedinečného a to je přesně důvod, proč se na tvůj blog tak ráda neustále vracím.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá, od toho tu králík je. a moc ho těší, když mu napíšeš taková slova! jsem moc ráda, že Tě mé outfity inspirují.. ani nevím, jak se to najednou stalo, že jsem začala psát blog. a k tomu převážně o módě. možná jsem vám všem prostě m u s e l a něco ukázat a něco povědět. :)

      Vymazat
  4. Ty šaty nebo košile jsou překrásné!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com