CATWALK STORIES #1 MBPFW

Je to tak - králík je tu. Na fashionweeku, áno! Ve středu dění, je u toho, když se zveřejňují nové kolekce a je mezi prvními, kdo spatří jejich lesk a slávu. A aby vám nic z toho neuniklo a viděli jste všechno hezky pohromadě - skoro jako z prvních řad, rozhodl se s vámi podělit o fotky z přehlídek. Od toho tu králík je! Nejen aby inspiroval a potěšil, ale také aby podal informace z první tlapky.

P.S.: Nezapomeňte králíkovi napsat, co se vám líbilo. A co ne.
P.P.S.: Když už jsem u toho, Zuzčiny pusinkové svetříky by si mi líbily moc!


Ve čtvrtek jsme viděli přehlídky čtyři. Nejprve Zuzku Kubíčkovou, na kterou jsem se těšila ze čtvrtečních přehlídek nejvíce. Zuzka si pohrála s retro kombinacemi, mohérem, krajkami a všudypřítomným motivem rtů. Možná něco trochu jiného, než na co jsme od ní zvyklí, ale nemůžu říct, že by to mé umělecky založené já nepotěšilo!






Petra Balvínová a její Tiqe. Modelky vypadaly jak panenky. Šatičky, punčošky, kabáty a brýličky, všechno, co si račte přát. Jak naladila barevné tóny Zuzka, tak Petra pokračovala. Králíka bavily střihy a - i když to nejspíš není na místě, ale - kombinace s Komono brýlemi z kolekce Baloji (ty králík rád, sám jedny takové má!)






Pavel Brejcha králíka bavil. A to vrstvením šatů a originálními printy na bundách, kabátech a šatech. 






Denisa Nová představila svou kolekci triček a topů, neutrálních a kombinovatelných, které bych si dokázala představit snad na každé z nás! A já bych je jistě kombinovala stejně tak jako návrhářka s širokými leviskami..








4 komentářů:

  1. Ty topy od Denisy Nové se mi vážně líbí a ještě víc v kombinaci s pěknými volnými džínami. Opravdu povedené! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? věřím, že "nositelnější" kolekci na fashionweeku spousta lidí ocenila!

      Vymazat
  2. Z prvního dne jsem byla nejvíc nadšená z Pavla Brejchy. Tuhle kolekci jsem poprvé viděla až na přehlídce, takže to bylo celkem překvapení. Jinak na Zuzku jsem se taky moc těšila a myslím, že nezklamala :) moc se mi líbily boty, které zvolila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tedy, Ty jsi chodila přehlídky, viď? byly jste úchvatné! mě první den celkově potěšil, Brejchovy šaty byly super! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com