TO LIVE, IS TO TRAVEL.

Cestuji. Cestuji hodně a nemyslím tím místa, kde jsou písčité duny, ani tmavomodrý oceán. Ani cikády a riviéry s palmami a vysokými borovicemi. Mé cestovatelské já - s obrovskými slunečními brýlemi na nose, v plavkách, s knihou a posledním výtiskem módního časopisu, na Vespě přijíždějíc na pláž.. - by se tam milerádo vidělo, nicméně, mé stále studující a o dosti reálnější já bude mít na takové radosti čas až někdy na sklonku léta. A tak když říkám, že cestuji, myslím tím cesty nedaleké, docela blizoučko domovu. Nedostatek volného času, popsaný diář a neschopnost na týden vypadnout z nekonečného koloběhu vás donutí k tomu, abyste si užívali i docela maličké výlety. Na svých výletech se vydávám  na místa, kam jsem jezdívala jako malá (představte si mé malé, bezstarostné já), vydáváme se tam teď dva a znovuobjevujeme. 
Cestujte. Cestujte jako o život, kdykoliv můžete, jakkoliv jen se to zdá být možné i nemožné. Myslím, že to byl Sv. Augustin kdo řekl, že svět je jako kniha. A že ten kdo necestuje, dočetl sotva pár prvních stran. A také myslím, že měl pravdu. Přece nechceme mít přečtenou jen jednu jedinou stránku. Já třeba chci vědět vše, od zápletky k rozuzlení, až po samotné poslední stránky knihy. A pak si jistě přečtu další vydání. A pak další. Jste v tom se mnou?

P.S.: Nepotřebujete velké sluneční brýle a Vespu k tomu, abyste cestovali chic a stylově. Ale kousek z limitky H&M Studio SS16 byste potřebovat mohli. Hlasuji jak pro batoh, tak pro bundu!


I travel. And I travel a lot. I mean, travelling isn't just sun, sand and blue ocean. No cicadas, riviera with palms and high pine trees. The traveller me - with huge sunglasses, in bikini, with book and brand new issue of vogue magazine, driving Vespa to the beach.. - would be pleased to see itself there, nevertheless, the studying and much more real part of me can't afford this kind of thing. I mean, when I say "I do travel", the little journeys are on my mind. Those which take no more than one day to be explored. Mostly I go back to the places, where I used to spend my time when I was a little girl (now please, imagine the little carefree me). Now we are two for exploring.
 I think it was St. Augustin, who said that the world is a book. And those who do not travel read only one page. Also I think he was pretty right. We don't want to have readed only one page. Me personally, I want to know everything, word after word, to the end and then I'll read next edition. And next.. Are you in?

P.S.: I suppose you don't need to have huge sunglasses and Vespa to travel in style. But one piece from H&M Studio SS16 collection is necessary.








H&M Studio SS16 jacket and backpack
H&M sweater, jeans
Converse sneakers


3 komentářů:

  1. - limitka me nerajcuje (bohudik), zato ty + lokalita = absolutni laska !

    OdpovědětVymazat
  2. Užasná lokalita a Ty k tomu, to je krása. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tak, cestovat se da i po okoli, okolnich statech nebo treba jen objevovat CR :) V tom se chci zlepsit i ja. A jednou za cas si doprat nejakou delsi cestu. Ale vyhoda cestovani a vyletovani je to, ze te to VZDY obohati, at uz se vydas do Brna nebo treba na druhy konec sveta :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com