RABBIT & DIAGNOSIS.

Věděli jste, že v salonech L'Oréal Professionnel můžete diagnostiku vlasů podstoupit úplně grátis, zadarmo, zadarmiko, for free? Pro mě to byla novinka. A přitom je to úplný základ všeho kadeřnického počínání. Když jsem třeba byla v salonu vyzkoušet Bronde, tak kadeřnice zjišťovala  kvalitu mých vlasů, zkušeným okem poznala, jsou-li zdravé, jak o ně pečuji.. Ale jít do salonu a podstoupit jen a jen diagnostiku, to mě nikdy nenapadlo. Možná bylo načase, protože za 1) jsem se už celou zimu cítila nepříjemně, protože se mi vlasy mastily mnohem více, než kdy dřív (a připadala jsem si trapně o tom s kýmkoliv mluvit), a za 2) tu byl nekonečný boj s rovnými vlasy a viditelnými nedokonalostmi v podobě roztřepených konečků (áno dámy, všechny je neustále řešíme a plně věříme, že by svět bez nich byl bezstarostnější). Problém číslo jedna byl vyřešen záhy po usednutí před zrcadlo, poznat-to-prostě-bylo, a tak králík nepříjemné téma mastících se vlasů nemusel nakousnout jako první. Nic co by výběr vhodnějšího šamponu nevyřešil (víte, od doby co mám barvené vlasy, chtěla jsem je řádně vyživovat, a nějak jsem to přepískla s oleji - je to úžasná věc, ale nesmíte je používat příliš!) 
Celá diagnostika je záležitost více než příjemná. O svých vlasech spoustu dozvíte a kadeřnice vám doporučí tu nejvhodnější salonovou službu či domácí péči. A nechat se chvíli hýčkat? Králík v tom má jasno - blaho! 

P.S::Kadeřnice mi vybrala produkty z řady ProFiber. Už se na ně těším. Všichni o nich básní! Jak je možné, že jsem ještě žádný z nich nevyzkoušela?


Did you know that L'Oréal Professionnel salons offer you hair diagnosis for free? Actually - I hadn't knew that. Of course when I've been to hairdresser, she was testing my hair, looking at it she already knew everything (how do they do that?) - but going to the salon just because of diagnosis, this idea had never came up to my mind. Maybe this is the right time to do that. 1) my hair look so tired and - I feel embarassed saying that - greasy. 2) I will never stop thinking/talking/swear at my split hair... I think we all know this feeling, right? It comes about two weeks after new haircut and makes us think about till the new haircut and... oh. The problem number one - resolved right after sitting in front of the hairdresser's mirror - was easy to solve. Nothing what can't be soluted by changing the shampoo. (after coloring my hair, I've decided to use oils - well, oils are amazing, but nothing what you can afford your hair daily! They can get easier to grease!) The diagnosis is a thing more than enjoyable. The hairdresser will tell you about your hair and recommend you the best care. Rabbit knows - it is definitely worth it!







2 komentářů:

  1. Já byla na vlasové diagnostice v salónu Kapyderm a především diagnostika pokožky mě nadchla. Mám opačný problém a to vůbec nemastící se vlasy.. Krátké vlasy ti tak sluší! :-)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com