LOVE ME, LOVE MY DOG.

Ke štěstí - alespoň k tomu, co se váže k hmatatelným kouskům ve vaší skříni - vám stačí dva kabáty. Jeden neutrální. Hnědý, černý, šedý. Který se vám jen zalíbí. Na všechny příležitosti, cestou do sámošky pro pečivo počínaje a večerem v Národním zdaleka nekonče. A druhý, úplný protiklad onoho čistě neutrálního kabátu, kabát barevný, barevný dle vaší oblíbené barvy, dle vaší nálady. Voilá! Připravena čelit chladným zimním měsícům.  
Mé kabátové poblouznění pokračuje, dokud ještě teplota kolísá kolem nuly a nechce se jí vyšplhat k dvacítkám (těšíte se?) Myslím, že už vám to musí být k vzteku. Je tu zas, zas mluví o kabátech, zas o tom, jak moc je má ráda! Na jaře budu s jistotou mluvit o sukních, v létě o širokých kalhotech a radosti nepřímo úměrné množství oblečení (rozumějte čím méně oblečení, tím více radosti!), na podzim budou v mé hlavě jen a jen pletené svetry a příští zimu opět očekávejte kabátové románky. Máte-li bílého králíka rádi, berte ho prosím se všemi jeho malými (materiálními) vzplanutími, zkrátka se vším všudy - v angličtině pro to mají hezké přísloví. Love me, love my dog. Aplikovatelné jistě i na povídání o kabátech, svetrech a jiných svršcích, áno!

P.S.: Že králík nemá rád silonky.. to už jste někde slyšeli, že?
P.P.S.: Minule králík celý kvetl, tentokrát odhaluje nožky. Jde na něj jaro!


The perfect way to happiness - I mean, material happiness - is having two coats. One for every occasion, beige, black, grey, the one you love. And the second one, the right opposite of the previous one. Colourful, just as you wish - as your mood or as your favourite colour. Voilá! Now you're ready to face the freezy months of winter. 
My coat story begins somewhere about zero degrees celsius and ends about first day of spring (or lasts much longer?) I know, you may think, oh, there she goes, talking about coats again and again, but.. hope you understand! In spring I'll talk about skirts (the less clothes you need, the happier rabbit is) and sure, summer belongs to culottes and fall is the cozy sweaters month. You know after fall comes winter and... OK, I'll stop. If you like rabbit, you'll understand all his affairs. English has a really lovely appellation - love me, love my dog. Regarding coats, you can apply too, I hope!








sukně, rolák, psaníčko - H&M
hodinky - Komono / Freshlabels
prsten - Pandora
kabát - Topshop
boty - Adidas

3 komentářů:

  1. Jsem moc ráda, že jsem na Tvoji blogovou noru narazila přes AnanasBarb :) Skvělé články a nápady!

    Pavlína (www.cocoshake.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to já jsem moc ráda! tak ať se v mé stylové noře cítíš jako doma! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com