CATWALK STORIES #2 MBPFW

Druhý den přehlídek. Ten, na který jsem se těšila ze všeho nejvíce. Na programu byly přehlídky Odivi a Moniky Drápalové. Moniku jsme nakonec ani nestihli, každopádně zážitek z Odivi byl silný. A mile mne překvapila přehlídka Ether. Králík vám přináší, vážení, fotky ze druhého dne přehlídek! Připraveni?

Odivi. Má láska od dob jejich ohromné neoprenové sukně, která nesměla chybět v žádném šatníku. A kdyby si ji dříve nepořídila Beáta, jistojistě by nechyběla ani v tom mém. I když už vlastně jednu mám. A nejmilovanější batůžek. A zrcátkové náhrdelníky. Odivi umí. O tom není pochyb.
Přehlídku minulého fashionweeku jsem nestihla a dost toho litovala, dlouho před tím a ještě dlouho poté, nejvíce když jsem prohlížela instagramy a facebooky a viděla celou tu nádheru. Odivi si mě totiž získala vším. Střihy i barvami, materiály. Mám se ještě rozplývat dále? Asi chápete.
Podzimně zimní kolekce stála také za to. Sice zmizela má milovaná růžová barva, kterou Odivi tak často zakomponovávala do kolekcí, ale nahradila ji bílá, plisované sukně, chlupaté kožíšky a svetříky.
Mimochodem, Odivi má skvěle zvládnutá social media. Od instagramu po snapchat, kde jste mohli celou přehlídku sledovat očima modelky.
A ještě lépe má zvládnutý hudební doprovod. Je nad slunce jasné, že v tom jede Nobodylisten. Věřte nevěřte, bavilo  to i mého Lukáše.










Ether mě mile překvapil. Myslím, že jsme se setkali prvně před dvěma lety na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu na Právnické fakultě, sem tam jsem se potkala na Designblocích a DesignSupermarketech s jejich psaníčky a batůžky. Věděla jsem, že ty umí. A bylo pro mne milým překvapením, že umí vytvářet nejen je, ale i povedené celé kolekce oblečení. Bylo to hravé, bylo to lehce sportovní a o něco více elegantní, bylo to tak dobré, že bych chtěla ještě víc.









The second day full of shows. The one I was looking forward to, just because there were Odivi and Monika Drápalová's shows. We didn't make it to Monika's show, we were too busy, but I fell in love with Odivi. Head over heels. Literally. And Ether was a lovely surprise for us. So, wanna know more? Rabbit gives you a quick view - welcome to second day of  Mercedes-Benz Prague Fashion Week!
Odivi - my love. I love their work since I'd seen their neoprene skirt, a total must-have of every chic girl. They launched new F/W16 collection, full of white colour, fluffy sweaters and coats, travellers' essentials and minimalistic pieces. Everything in Odivi style. You gotta love it.
And second one - Ether - really surprised me. I know their backpacks and clutches, but whole collection was surprisingly cool. A little bit of sporty, little more of smart and good enough for me to want more of it!

1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com