PLEASED.

Srdce králičí zatoužilo po materiální radůstce. Tentokrát nepostačila maková zmrzlina, ani ručně psaná pohlednice. Dokonce ani po dýňové polévce králičí srdce nepookřálo. Tentokrát šlo o něco jiného, něco, na co se králičí chodila dívat už pěkně dlouho a kdesi u srdce měla hřejivý pocit, v hlavě však jednoduché rovnice - mám, či nemám? Dlouho zvažovala pro (zbrusu nové nablýskané a jedinečné) a proti (provinilý pocit při pozůstatku částky na kontě). Rozhodla se, myslím, správně. Soudě podle úsměvu na rtech a modré krabice v rukou, v níž, zabalené v bílém papíru, se doopravdy leskly jedinečné boty.
Tak. Taková je poslední materiální radost králičí. Jen tak je z tlapek nesundá. Stále jsou nablýskané a nablýskané budou i koncem října ve Vinohradském pavilonu na Teniskology. Na akci, kterou si králík nemůže nechat ujít, protože zajisté potká stejné šílence, kteří mají slabost pro stejné materiální radůstky, jako králík.
A jestli se chcete potkat a mít vstup volný, zaregistrujte se hned tu! Králičí holka tam bude. A dress code je doufám jasný!



boty - Adidas/Freshlabels

7 komentářů:

  1. - paklize kralik povazuje za jedinecny to, co houfne nazouva vetsina trenduchtivyho sveta, budiz .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tenisky zbožňuji, na těch svých vidím jedinečnost ve skvělém nenásilně sportovním provedení a také v tom, že nespadají do ohromného trendu AirMax/RosheRun/... ;)

      Vymazat
  2. nevypadaji spatne, tenhle typ jsem jeste nikde nevidela , ale asi bych je nemeela k cemu nosit :) hlavne, aby dlouho zustaly bile!

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu je pucovat den co den, aby byly co nejnablýskanější! 😄

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou taaak nádherné! Už jsem je obdivovala na insta a musím zas! Na Teniskology se doufám potkáme! ;)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, super! na Teniskology se ke mne hlas, ráda Tě uvidím! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com