KRÁLÍK PO ŠPANĚLSKU

Pravděpodobně máte za sebou už celičký pracovní týden, nicméně, králík (ne)lení a je na cestách. Rád se vydává za Žabožrouty, Čajíčkáři a Gurmány. Tentokrát ale Francouze nechal Francouzi, Angličanům ponechal jejich čaj o páté, sbalil kufr a vyrazil za španělskými gurmány.
Počátkem týdne mu jeho plány pokazila jedna prekérní situace. Tedy. Tady na pobřeží je přibližně tři sta slunečných dní. A co myslíte? Králík se při svém štěstí  trefil do těch zbylých pětašedesáti s nepěkným počasím. S počasím, nad kterým by se pravý Angličan jen krátce pozastavil a připustil "it rains dogs and cats." Francouz by upustil nepěkné "merde!" a Španěl by vyšel před dům, situaci zhodnotil jako nepřípustnou, zavřel okenice a ani psa by ven nevyhnal. A co na to králík? Ťapká loužemi, kouká na moře s vlnami přesně tři a půl krát většími než je on. Ale on si to pokazit nenechá. Víte co? Tohle se dělo včera. A dnes byl jeden z těch překrásných letních dní. Juch!
Život tady by si králík dokázal představit. Ne na dlouho. Na to má až příliš rád Stověžatou a taky Paříž, které by volil raději. Ale má to tu moc rád. Moře a útesy, teplo, rušná Barcelona. To může! Dokáže si říct o kávu "uno cafe solo, por favor!" a o sklenku červeného. Jenomže jakmile dokáže, že španělsky umí o něco více než jen pozdravit a poděkovat, začnou se ho ptát na víc než odkud je a jak se má. Ale králíka to neskolí, osvojí si chování Španělky a odhodlaně čelí otázkám elegantní španělské dámy na téma Dalí a Velázquez. S úsměvem na rtech a zasvěceným pohledem hodnotí Dalího dílo. "Sí, es Dalí, no tiene explicación, surrealismo!" odpoví králík a tím z celé situace vybruslí s pukrletem hodným potlesku.
Králíkovi se život ve španělsku líbí. Má to tady rád. Na vás ale myslí taky, a proto čtete tyto řádky. Ukazuje vám tady, jaký je králík po španělsku. A příště vám možná poví zas o maličko víc!










overal - Kate Moss for Topshop
brýle, hodinky - Komono/Freshlabels
psaníčko - Orsay
boty - Zara


2 komentářů:

  1. Já tak miluju tvoje články! Jsi pro mě velkou inspirací!! A outfit je skvělý do posledního srdíčka!!<3333 užívej Barcelony plnými doušky!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó děkuji! :)) určitě bude nějaký malý článek o Barceloně! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com