KTERAK KRÁLÍK VIDĚL AMERIKU.

Na chvíli jsme nebyli busy, a tak jsme vyrazili na trip. Bylo to cool a taky docela cute. Ale pro dnešek ponechme anglicismů, žádná zaoceánská výprava se nekonala! Na takové cesty si ještě počkáme - ale kdo ví? Třeba se do Ameriky o několik dní, týdnů, měsíců (a nemálo korun na účtu) později přece jen vydáme. Snad někdy. A aby nám nebylo líto, že si na dobrodružství ve velké Americe musíme počkat, výletovali jsme do naší malé Velké Ameriky, co máme (narozdíl od té za oceánem) co by kamenem dohodil. Sbalili jsme batůžky, foťák, svačinu a vydali se vstříc dalšímu dobrodružství. Králíkův list míst, která čekají na objevení, se co pár dní o něco zkrátí, jindy zas poctivě připisuje nová místa. Města, jezera a lomy, hory. Je spoustu míst, která čekají na objevení! A tak se dnes podívejme na objevení Ameriky. Let's go!



Cesta k Americe je krásná. Lemují ji stromy a kroutí se mezi kopci pokrytými loukami. Neuvěříte, že jste jen nedaleko Stověžaté! My jsme po cestě objevili tenhle karavan. Neznámo jak dlouho už takhle uprostřed polí stojí. Soudím, že opravdu dlooooooouho.




Vzhůru do Ameriky! Není to prvně, co se můj kluk a já vydáváme k zatopeným lomům. Nepřestane mě fascinovat průzračná voda, díky které opravdu víte, kde plavete - což je pro mne, někoho kdo má hrůzu z hloubek, strašně fajn - dál od břehu se však neodvážím. Pro nás dva byla cesta takovou malou výzvou, vzhledem k tomu, že k vodě se slaňujete, nebo sestupujete prašnou cestou, která se nám zdála ještě o něco nebezpečnější. K lomům je vstup sice stále zakázán, ale za pěkného letního počasí je to tu jak na večerním Václaváku. My jsme ledovou vodu nepokoušeli, bylo zajímavé ale pozorovat spousty lidí, co na mělčině přecházely z jednoho břehu na druhý, aby se dostali k nedalekému lomu, k Malé Americe.








Perličkou měl být lom Mexiko. Vody byste se v něm sotva dohledali, někde na dně jsme viděli jen pár mělkých jezírek. Amerika stojí za víc, ale když už si uděláte výlet k lomům, neopomeňte ho. K Mexiku je to od Ameriky kousek a výhled stojí za to. A třeba se i vody, narozdíl od nás, dočkáte!








triko, kalhoty - H&M
hodinky - Komono/Freshlabels
taška - Designblok
boty - Adidas


8 komentářů:

  1. Jé Velkou Ameriku mi přítel sliboval o prázdninách. No výlet nevyšel a už asi ani nevyjde, tak se můžu kochat jenom fotkami. Krásné. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme si to také slibovali, až jsme se sem po roce vydali. Plánovali jsme už od minulého léta! :)

      Vymazat
  2. pecka!!!já se moc těším na objevování takových míst, jsem tady pořád jak cizinec a každý nový kout je pro mě taková Malá Amerika haha:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda! :) až teď když se začínám trochu zajímat o to, kam vyrazit (a nepodnikat při tom dalekou cestu za hranice), zjišťuji kolik krásných míst kolem je! samé objevy :)

      Vymazat
  3. Miluju tvoje fotky, nádhera!! My už se sem s přítelem chystáme jak dlouho a stále jsme tam nebyli.

    OdpovědětVymazat
  4. - chystam se tam veky veku. hanba mi ! je to raj na zemi ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Moc jsem si sem přála jet na výlet, ale Londýn mi změnil plány. Tak snad brzy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velká Amerika. Jo, potřebuju se tam jet podívat ! A ty fotky..? Nádhera.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com