HAPPY DAY.


Jaké je mé ráno jste jistě už viděli, ale co takhle vám ukázat celý den? Myslím, že by bylo fér vám ukázat zas o něco víc! A neukážu vám jen tak nějaký den ale zrovna ten, kdy jsem se vydala do salonu vyzkoušet novou službu od L'Oréal Professionnel. Zkrátka a dobře, hezký den, o který je radost se s někým podělit!



Dobré ráno! Zvonící budík. Se vší ironií, neznám lepší zvuk. Vždy ještě dlouho po něm následuje válení se v posteli. Snad všichni to známe, no ne? Já tedy žádné ranní ptáče nejsem. Ale dnes se vstává hned o něco líp! Hádejte třikrát, proč?


Áno, jdu do salonu vyzkoušet novou službu od L'Oréal Professionnel, Bronde. Mluví o ní celý svět (včetně Kristiny a Evy), tak proč nevyzkoušet něco nového? Ještě nikdy jsem nesvěřila vlasy do rukou odborníka. Nikdy jsem si je nebarvila. Když opomeneme zelený proužek vlasů v mých sladkých třinácti a politováníhodné doma vytvořené ombré, které se mi na vlasech zuby nehty drželo čtyři roky a zmizelo dnes. Služba Bronde je ale k vlasům tak šetrná, že jsem neměla žádné obavy. A navíc, doma si Bronde jen tak nevytvoříte, a tak zkuste raději vyhledat nějaké nejbližší z kadeřnictví Salon Expert - já jsem zašla do Atelieru Glam.


Také se vždy 6382919371 krát převlékáte než najdete to, co si doopravdy chcete vzít na sebe? Denní scénář každé ženy a noční můra každého muže, vážení! Ještě že ten můj je tak tolerantní a ještě mě při tom fotí. Každopádně, o několik vyzkoušených svetrů a šál později, jsme konečně vyrazili.


Bronde. Bronde je možnost, jak získat vlasy přirozeně zesvětlené. Jednoduše Brown + Blonde  = Bronde. Lehká to matematika! Jejím výsledkem jsou vlasy přirozeně zesvětlené, podobně tak jako od sluníčka (přesně takové, jaké jsem si vždy tajně přála!) Navíc si můžete sami určit, jak moc zesvětlené vlasy chcete mít, takže se vlastně jen tak nesetkáte s někým, kdo má vlasy naprosto stejné, i když třeba využil stejnou službu. Myslím, že sama kadeřnice odhadne nejlépe, jaké odstíny zvolit. Já měla tu čest s jednou ohromně šikovnou. Sedět a koukat do zrcadla na to, co mi s vlasy vytváří, bylo úžasné!








Výsledek? Zbrusu nové já, jemně zesvětlené pramínky vlasů kolem tváře, o něco tmavější mé hnědé u kořínků, spousta vln, které kéž by vydržely věčně. Spokojený králík. Pečovalo se o něho jako o krále, starali se o něj, vykouzlili jeho nové já. Králík už se nemusí starat o nehezké roztřepené konečky a rozvrkočené vlasy. Nejspokojenější spokojenec! Zbytek dne tráví nestydatým pokukováním do všech možných zrcadel a zrcátek, do kaluží, do okenních výloh. Nemůže se na sebe vynadívat!


A mám pro vás i video, juch! Úplně první králíkovo video. Z toho plyne, že ho musíte vidět!



Svůj nejbližší Salon Expert můžete najít tu
Já navštívila tenhle!


www.lukasneasi.com



12 komentářů:

  1. Naprosto skvělé a úžasné!!! Jsi tam za hvězdu Králíčku. Výsledek je naprostá bomba.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasy jsou super, moc se mi líbí zesvětlené délky :) A video je parádní!

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle obarvené a upravené ti šíleně sluší 😊 A krásné video 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Panejo, strašně ti to sluší! Nádherné fotky i video a ty jsi v něm neskutečně miloučká! Aa, tohle mi vytvořilo úsměv na tváři! Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli Ti k úsměvu na tváři stačí králíkovo video, to abych natáčela častěji, haha! :)

      Vymazat
  5. Ty vlnity vlasy tě úplně změnily :) A to video je super. Vždycky mě překvapí, jak moje oblíbený blogerky mluvěj a nikdy to není to, co čekám :D Ty zníš hrozně miloučce! :)) A miluju tu čtvrtou fotku! Taky bych si přála přítele, který by mi fotil takový parádní fotky :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však já to mám také tak. vždy nějakou blogerku znám jen skrze články, nějak ji odhaduji, určitě to znáš.. a pak se potkáme a v první chvilce mě třeba hlas překvapí, protože jsem si ji představovala jinak! :D asi je to taková obvyklá věc, se kterou se už blogerky setkávají. :)

      Vymazat
  6. uu na poslednej fotke mi pripominas rachel weisz tym vyrazom

    OdpovědětVymazat
  7. booooži článek!! a tobě to neskutečně sluší!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  8. Králíčku, Ty jsi tak miloučká... přesně taková, jak jsem sii myslela, podle tvých článků. :) Měla jsi krásné dlouhé vlásky předtím, ale teď to je moc příjemná změna, moc Ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem tak ráda, že skrze články působím tak, jaká jsem doopravdy! a ráda taky proto, že jsem se ti mohla ukázat ve videu, zas mě vidíš trochu jinak. :) vlásky předtím byly fajn, jen už to s nimi nebylo ono, příliš dlouhé, potřebovaly zkrátit. teď bych zas zkracovala víc a víc! :D

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com