KRÁLÍK DOBRODRUH

Králík se vypravuje na cesty za dobrodružstvím, nehledě na to, že některá dobrodružství jsou o něco dál než jeden krok z postele a o něco blíž než cesta za hranice. Dobrodružství na králíka čekají totiž mnohdy mnohem blíž, než by sám očekával. K jejich objevení mu tak stačí nabitá karta na em-há-dé a králíkův kluk, se kterým se na cesty vydává. 
To že má architektonické krásy co by kamenem dohodil a ještě blíž, to už dávno ví. A tak jsou Veletržní palác, Výstaviště, Troja a Stromovka na bílém papíře přeškrtány barevnou pastelkou, s hřejivým pocitem u králíkova srdce a spoustou dalších míst čekajících na objevení na mysli. Králík nikdy nelení. A kdyby se přece jen rozhodl že ani ten krok z postele neudělá, jistě by pilně pracoval na tom, aby vám o všech svých dobrodružstvích pověděl. 
Třeba právě teď udělal těch kroků přesně dvacet dva, vysedává v oblíbené kavárně, posnídal výborné lívance a upíjí už z druhé konvičky čaje. A samozřejmě píše tenhle článek o tom, kterak se před pár dny na jedno nedaleké dobrodružství vydal.






Komu se králíkův elegantní/sportovní vizuál nezamlouvá, je odkázán sem.

Zara backpack, svetr
Janja Prokić prsten
Odivi sukně
H&M tílko
Nike boty


2 komentářů:

  1. ta posledni fotka je hodne povedena a chvalim boty a batuzek :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a nádherná sukně s kabátem. Jsi celá moje velká inspirace.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com