DEVATENÁCT

Pro dnešní den jsem si vysloužila nálepku Birthday Girl. Už podevatenácté. Čas ubíhá neúprosně a já, zcela nepřipraveně, vstupuji tak do dalšího roku svého bytí. Chtěla bych ještě víc času, počkat! Ještě jsem nestačila to, co jsem stačit chtěla. A tak zas o rok posouvám své životní cíle, kterých jsem chtěla dosáhnout v osmnácti (nehledě na to, že jsem nestihla vyvinout lék na AIDS, složit tolik symfonií, co Mozart a vytvořit novou sociální síť, jako Zuckerberg). Už rok můžu uzavřít sňatek (zatím bez úspěchu) a rok můžu řídit kdejakou káru (nejspíš úspěšně, když mi můj kluk dovolí řídit tu jeho). Rok můžu pít alkohol a je to rok, co alkohol už nepiju. 
Ne že bych si však mohla stěžovat. Vždyť to že vám mohu psát, to je takový můj sen, který jsem si v minulém (osmnáctém) roce splnila! Jdu vše poklidně oslavit  šálkem oblíbené kávy, návštěvou nejlepšího papírnictví a večeří ve dvou! 










korunka, overal - H&M
hodinky - Komono/Freshlabels


13 komentářů:

  1. Všechno nejlepší! Taky dneska slavím :).

    OdpovědětVymazat
  2. všetko najlepšie! ^^ aj tak si ešte stále králičí mládě :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nej nej nej, králíčku, a spoustu splněných snů! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. všechno nejlepší, a super čelenka :-)

    OdpovědětVymazat
  6. vsetko najlepsie kraliku, a pride mi ze si toho stihla dost, nemusis sa bat, a ze aj dalsie dni a roky vyuzijes lebo si ocividne jednym z tych ludi co neplytvaju casom,ja by som sa to velmi chcela naucit tiez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! jak se to naučit? každé životní zkušenosti říct ano, chvíli neposedět a stále něco vymýšlet! :) ze začátku to možná nebude tak lehké.. děkuji za přání! :)

      Vymazat
  7. Celou tu dlouhou dobu, co sleduju tvůj úžasný kraličí blog, jsem byla přesvědčená, že už ti je přes dvacet a studuješ aspoň druhý ročník vysoké. A ono ne! Překvapilo mě, že jsi jenom o pár let starší a přitom na mě působíš mnohem vyspělejším dojmem :).
    Přeju jenom to nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak taková slova mě moc těší :) mnohdy právě věk je mou odzbrojující větou, nikdo nevěří, že je mi stále "náct" :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com