NA BITEVNÍM POLI

Ta sukně se dá nazvat loveckým triumfem. V den uvedení kolekce do prodeje jsem se táhla sto padesát kilometrů daleko, abych si ji vybojovala. Po náležité přípravě (snídani o croissantu, espressu a ovocném smoothie) jsem se vydala na bitevní pole (do háemka v Myslbeku). I když to byl boj napínavý (poslední vystavená sukně jen velikosti 44), vytrvalý (hledání a vyptávání se na sukni o deset čísel menší, než byla ta poslední), jsem přece jen odcházela s vítězným úsměvem za slečnou u kasy (a o pár minut později jsem odcházela i o spoustu bankovek lehčí)
Jenomže boj neskončil. Po hodinách obdivování sukně v tašce, později na ramínku i na sobě přišla otázka, poměrně zásadní - co s ní? Myslím, že tu jsem řešila už v prvním článku (a nevyřešila).
Na vědomost se (tímto článkem) dává, že je úspěšně dobojováno! I z té nejelegantnější sukně totiž rázem uděláte stylovku pro všedního dne, obujete-li si k ní tenisky. Já se takových kombinací kdysi bála, vídala jsem ji nejprve u japonských turistů, ale jakmile se na přehlídkách pana Lagerfelda tenisky objevily i v kombinaci s chanelovskými šaty, byla to jasná volba nejen pro mne, ale i pro celý módní svět. Lodičky jsou lodičky, ale pohodlí je v í c . Já těmi teniskami našla své sukni využití. A kdo nevěří, ráda s ním v té sukni půjdu na kafe!









sukně - H&M Conscious Exclusive
hodinky - Komono/Freshlabels
triko, náušnice - H&M
náramek - Pandora
boty - Converse
batoh - Odivi


6 komentářů:

  1. Máš moc krásné fotky. Skvělé články. Nádherný instagram. Celý blog je moc super.

    OdpovědětVymazat
  2. ..boooze..kedy si kralicek kupil tu suknu???..je vaazne uzasna..odpadavam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sukně je z H&M na Myslbeku (máš to pod článkem;) ), bohužel ji už určitě neseženeš, je z limitky. Ale byl o ni velký zájem, třeba se k ní vrátí i v obyčejných kolekcích, co jdou do obchodů :)

      Vymazat
  3. Woow!
    Jaktože jsem na Tvůj blog narazila až teď (Díky Mii! :))
    Je úplně mega bombastickej! Tady budu bydlet ! :O
    P.s. Poď se mnou na kafe! :DD

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com