JUMPSUITS ARE A GIRL'S BEST FRIENDS

Marilyn zpívala Diamonds are girl's best friends. Tak jako Marilyn bych, kdybych to ovšem uměla, zazpívala také. Ne o diamantech, ty jí s radostí přenechám i se vší jejich krásou, budu o něco skromnější. Protože jestliže v módě něčemu propadám, myslím tím naprosto propadám, jsou to overaly! Tak je to jednoduché.
Celá má záležitost s overaly je dlouhodobá. Někdy ve třech letech jsem je nesnášela, protože kombinézky na lyžování prostě-nebyly-in. Ve čtrnácti jsem jeden takový overal nosila, ale vlivem mých náctiletých komplexů a zkreslených představ o své postavě skončil vlastně kdo ví kde. Teď je mi zas o pár let víc a já overaly  m i l u j i. Nedám na ně dopustit! Nejjednodušší řešení, když ráno nestíhám - stačí overal, hodinky, boty, jdeme! Jednoduchý scénář, bez jakýchkoliv výroků "Nemám nic na sebe!" a dějů o rozsáhlých jednáních ráno před skříní. Jen jedna ze situací je pro mě ukázkové drama jak ze starověkého Řecka. Situace, kdy se snažím dojít si na záchod na některém z festivalů, kde široko daleko jsou jen samé ToiToiky. I přes tohle můžu ale říct - jumpsuits are a girl's best friends!

Mimochodem, mám ještě jednoho kamaráda. Tenhle deštník je přesně pro stylového králíka, jako jsem já! Hlavně v takové dny, jako jsou tyhle, kdy si z nás počasí dělá legraci.







hodinky - Komono/Freshlabels
overal - Mango Premium
králičí deštník - Mango
boty - Adidas ZX Flux
triko, bižu - H&M
batoh - Odivi

10 komentářů:

  1. no pocuj kraliku, asi to neviem povedat tak ako by som chcela,ale tvoj blog mi prirastol k srdcu a dokonca som si pozrela vsetky prispevky uz od vzniku, a musim povedat ze ides kvalitne uz od zaciatku, presne takyto blog s osobnostou mi v tej zaplave neurcitych pokusov chyba, vyrovnavala si sa za kratku dobu blogerkam ako je Beata z Fashion Picanteria napriklad, tym, na ktore nezabudnes, tym ktore si s nikym nepomylis a nestratia sa v tej sedi pretoze su tak charakteristicke. Dobre sa citas, dobre sa na teba pozera, dobre sa pozera na tvoje fotky, na tvoj styl. Tak len udrziavaj prosim toto tempo a kym ta to neunudi pokracuj, lebo treba ta!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pod toto sa tiez podpisujem :)

      Vymazat
    2. milá anonymní (a tentokrát mě vážně mrzí, že jen anonymní), tvůj komentář mi udělal ohromnou radost. jsem moc ráda za to, co jsi napsala, protože jsi vystihla to, jak s blogem pracuji - snažím se o to, aby byl králík co nejstylovější a nejosobitější, abys jiného takového králíka nepotkala. taky je moc hezké jak jsi povídala, že jsem začala dobře už od začátku. ok, říká se, že u blogování možná párkrát šlápneš vedle, ale králík opravdu už od začátku přesně věděl, jaký chce být.. (i když je na některé články víc hrdý než na jiné ;) ) děkuji! takové vzkazy mě podpoří nejvíc :)

      Vymazat
  2. ten overal vyzera vyborne..paci sa mi, aky je splyvavy :)) len ja mam pocit, ze by som bola v nom ako take nadrozmerne mimino :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy si v něm připadám jak králík v pyžamu, ale je strašně super! Overaly užšího střihu mám taky, a tak to pěkně střídám :)

      Vymazat
  3. mne se libi batoh, je takovy nevsedni a ma zajimavou barvu :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to vlastně obyčejný backpack - takový, co teď nosí snad každý, jen není látkový, ale z umělé kůže, a tak působí dokonce elegantně. super pro každodenní nošení :)

      Vymazat
  4. Klatovy <3 krasne, chybi mi trochu :)

    www.fashionhousecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com