GET READY WITH ME

Dobré ráno všem!

Že králík píše brzy ráno je sice nezvyk, ale vše má svůj důvod. Dnes totiž píše o tom, jaké jeho ráno je. Nejdřív na vás vykoukne přímo z bíle povlečené postele, pak se s vámi nasnídá. Oblékne se a poví vám, co pěkného (a nezbytného) si za poslední dobu pořídil. Třeba vás inspiruje, třeba vás povzbudí k nastavení budíčku o pár minut dříve! Nebo vám alespoň zpříjemní pondělní ráno.



K snídani jsem si oblíbila celozrnné pečivo s avokádem. Na léto ten správný start! Nepřipravuji z avokáda žádnou pomazánku (jako se často dělá s cibulkou, nene!), stačí jen samotné avokádo s trochou pepře a citronové šťávy. Snažím se vstávat mnohem dříve, než je třeba, abych si mohla ráno prolistovat časopis a přečíst pár článků. Příjemně se tak připravím na dlouhý den.



Konečně je léto! Den co den si oblékám sukně nebo šaty. Musím si jich pořádně užít, horkých letních dní je vždy tak málo! Je to skvělý pocit, probudit se a vědět, že si mohu vzít jen pouhé šaty, netahat se se svetrem a kabátem. Tady mám svůj vůbec první kousek z conscious kolekcí od H&M, růžové krajkové šaty. Šatů mám n e s p o č e t !



Příliš času líčení nevěnuji. Nechce se mi trávit čas před zrcadlem (i když si to někdy kruhy pod očima vyžadují, uh!). Naštěstí existuje spousta produktů, které všechnu práci odvedou za mne. Nedávno jsem si v Sephoře pořídila všemi zbožňovanou paletku Naked 2 od Urban Decay, která je, jak by řekli Amíci - oh, wow, awesome! V paletce je spousta stínů, díky kterým jednoduše vystínujete oční víčka k dokonalosti. Všechny samozřejmě v béžové a hnědé. Jak jinak. Přiznám se, že jiné odstíny jsem nikdy nepoužila. Nezkušenec.



 O obsahu mé tašky jste si mohli přečíst už dříve, dnes ukážu pár nezbytností, které jsem si nedávno pořídila. Už teď je jasné, že bez nich nedám ani ránu. Je to třeba už zmíněná paletka stínů Naked 2 od Urban Decay. Ale protože jsem věrná MACu, pořídila jsem si tvářenku, kterou používám čím dál častěji - dokáže hezky podtrhnout líčení. Stejně tak matná rtěnka odstínu Mehr, příjemná na denní nošení. Přísahám, že jednou budu mít matné rtěnky od MAC všechny!
O elektroniku se nestarám já, ale můj muž. Kdykoliv něco potřebuji, buď to opraví, nastaví, nainstaluje nebo sežene (tak je šikovný!) Jeho je i malý iPod, který si pořídil před pár dny, a i když to ještě neví, budu mu ho často brát, protože narozdíl ode mne ho baví nahrávat písničky do iTunes a z iTunes do iPodu. Když už mluvím o "i", tak můj iPhone má konečně externí baterii, která je 1) stylová, 2) s velkou kapacitou 3) se dvěma USB kabely, a tak můžeme nabíjet oba, já i muž. Dlouho jsem takovou sháněla.
A konečně, Komono. Už někdy v prosinci jste mohli postřehnout, že půjde o velkou lásku mezi králíkem a hodinkami. Nejen že hodinky nosím denně na ruce, teď už mám díky Freshlabels i brýle.  Ještě je mnohokrát uvidíte, vždyť léto teprve začalo! Mé brýle jsou ve tvaru, který pojmenovali Lulu, skla z černé přecházejí do žluté, stejně tak jako obroučky. Obroučky mají na koncích printové zdobení, určitě je v celé své kráse ukážu ještě na instagramu. K brýlím jsem dostala i pěkné pouzdro a hadřík na čištění. Za celé léto je nesundám z očí!



Té části obchodů H&M, kde najdete oblečení s visačkou Divided, se obvykle vyhýbám. Ale nedávno jsem narazila na tyhle letní sandálky právě tam, a rázem jsou pro malou králičí holku nezbytností! Díky platformě mi přidají pár centimetrů, a já si tak nemusím smutnit se svými sto šedesáti čísly


Tohle je mé ráno. Jaká jsou vaše rána? Jste ranní ptáčata, nebo pravidelně vypínáte budík, a i pět nastavených budíků je pro vás málo?

5 komentářů:

  1. ja nejsem ani ranni ptace a ani sova, nejradsi jdu spat okolo 10-11 a vstavam v 9.. ale takhle to skoro nikdy neni no.. ale aspon tech 8-9hod spanku potrebuju, jinak jsem jak prejeta.. ale ty rana, kdy nikam az tak nepospicham a v klidu se nasnidam - snidane jsou podle me nejlepsi jidlo dne - a oblecu, nalicim, ty rana mam nejradsi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. základ je ráno neplašit, na všechno se pěkně připravit, posnídat déle než pět minut za pochodu,.. jo jó! :)

      Vymazat
  2. Ty boty by bylo fajn vyčistit, aspoň na to focení....:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla bych se zeptat kde si koupila tu baterii ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ju! Mám ji z mironet.cz, ale najdeš ji určitě i v jiných obchodech s elektronikou/e-shopech :) je skvělá, má dva USB výstupy, takže můžeš nabíjet i se svým klukem nebo s kámoškou, a vydrží až sedm nabití! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com