AHOJ LULU!


Komono! Komono je láska, láska platonická i hmatatelná. Hmatatelná, protože možná narozdíl od jiných lásek si ji za peníze koupíte. Ach ten materialismus! Králíka rozveselují takové drobné materiálnosti. Komono je trend, ale i životní postoj. Čistý design hodinek poznáte na metry daleko, pak jen s úsměvem na rtech zdravíte toho, komu se na ruce lesknou také. "Super hodinky!" Povídám slečně v tramvaji. Odpovědí mi je nesmělý úsměv. My obě moc dobře víme. Takový malý doplněk, jako jsou zrovna hodinky, o vás prozradí spoustu. Za všechno může Komono!
Ale Komono, to nejsou jen hodinky (viděli jste ty nejnovější, z kolekce Andyho Rementera?) Můžu říct, že co se týče brýlí, jsou páni designéři od Komona taky nepřekonatelní. Jednak se jejich brýle hodí snad-úplně-ke-všemu, ale hlavně jsou svým způsobem nadčasové - budete je mít doma roky a vsadím se, že stejně nevyjdou z módy. Jednoduše, ty chcete! Ty mé se jmenují Lulu, mám je z Freshlabels, a na krabičce brýlí je napsáno "Life gets brighter through Komono sunnies" a já jen můžu říct "Well, yeah!"






brýle, hodinky - Komono (freshlabels.cz)
backpack - Odivi (locallabels.cz)
kalhoty, top, kabát - H&M
boty - Adidas


8 komentářů:

  1. Brýle, hodinky, kabátek, backapack, všechno! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Super, ja som ťa už chválila vo Freshlabels a až teraz som objavila tvoj blog! Som nový pravidelný čitateľ :). A súhlasím, Komono je láska!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, už jsem si Tě díky komentáři taky našla! S tím Komono je to zkrátka srdeční záležitost!

      Vymazat
  3. perfektní, perfektní, perfekntí!!! nádherný outfit a o komono taky uvazuju, jsou nej!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej! Nejen že můžeš vybírat ze spousty barev, ale i ze spousty tvarů, od klasických po výstřední, což mi přišlo hodně dobrý! Freshlabels nabízí spoustu modelů, mezi kterými jsem dlouho vybírala, ale Lulu mi padly "jak do oka, tak na oči" :D

      Vymazat
  4. ten kabát je boží! a adidasky snad ještě víc <3
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juhu, a to jsem se těch adidasek nejdřív bála, teď by mě nenapadlo litovat! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com