SALLY HANSEN POMOCNÍCI


K nám do Česka se některé produkty dostávají opravdu dlouho, jedním z nich jsou třeba Eos balzámy na rty, ale také produkty na nehty od Sally Hansen. Tedy, tím nemyslím že bychom je tady měli se spožděním, jen je české ženy ještě tolik nekupují. Musím říct, že zrovna ty jsou u nás zatím nedoceněné (narozdíl od těch Eos balzámů, které má už každá holka, že?). Možná je všichni ještě nestihli objevit, natož vyzkoušet. Přitom v Americe to je opravdová jednička! Tak třeba jednou i u nás. Možná. Snad.
A tak proto vám chci představit dva malé-velké pomocníky. Velká pomoc v malé lahvičce. Insta-Dri Top Coat a Diamond Strength Instant Nail Hardener

Insta-Dri Top Coat


Červená lahvička slibuje okamžité zaschnutí barevného laku. Aplikace je ještě jednodušší, než nanášení barevného laku - u toho si dáváme přece pozor, aby byly nehty vzorně nalakované - svrchní lak Insta-Dri je totiž čirý, a tak se nelekejte červeně zbarvené lahvičky. Obsah je průhledný, a tak barevnému laku neuškodí. Stačí dvě vrsty barevného laku (a píšou, že jakéhokoliv, juch!), poté počkat dvě minuty, jedna vrstva tohohle zázraku a za pár sekund je lak suchý! Funguje to. S podivem, protože k takovým věcem jsem trochu skeptická, funguje. Už žádné nekonečné čekání, žádný zničený lak, když to nevydržím. A to za to stojí, ne?


Diamond Strength Instant Nail Hardener


Dlouho jsem měla gelové nehty. Naprosto bezstarostná záležitost, jednou za tři, čtyři týdny si zajdete za kosmetičkou, která se vám během dvou hodin o nehty postará. Bylo to super. Jenomže když jsem se rozhodla všeho toho nechat, mé nehty zůstaly v tragickém stavu. A to hlavně proto, že když chcete mít opravdu hezké nehty a ty vaše nerostou, musíte si nechat nalepit umělé. A aby ty umělé držely, musí se obrousit ten váš. Já si tím prošla. Mé nehty jsou teď průhledné, tenké, škoda mluvit. Potřebovala jsem něco, co je dá rychle dohromady. Odpověď? Diamond Strength Instant Nail Hardener. Křehkým a měkkým nehtům které se lámou dřív než stihnou vyrůst, slibuje znovu sílu a tak nějak i vůli růst. A to do jednoho týdne. Věda nám říká, že diamant je nejtvrdší nerost na světě. A Sally Hansen uvádí, že tenhle pomocník v sobě mikrodiamanty opravdu má. Hm?
Používám ho jako podkladový lak pod lak barevný, nehty se tolik neohýbají. Bohužel nemůžu zatím dosvědčit, že se nehty přestanou třepit, než mi ty mé zničené odrostou, bude to ještě spousta dní. Ale už jen podle vzhledu, když nehty posilujícím lakem nalakuji, jsou nehty příjemné na pohled. Proč neurychlit nápravu nehtů? Doporučuji všem, které si procházejí stejným problémem a také těm, které si nehty nechat narůst chtějí, ale nehty se nedají přemluvit.



4 komentářů:

  1. Od Sally Hansen mam zatim jen jeden lak, ktery jsem si kupovala v Americe. Vim, ze se mi na nem libila, ze ma dobry stetecek a ze staci pouze jedna vrstva. I tak mi ale prijdou docela dost drahe, stejne jako od Essie..proto se stale drzim Maybelline a podobnych levnejsich variant.

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo! cena je nic moc, ale - a to jsem zapomněla podotknout - urychlovač stojí stovku, což není zas tak strašné, a Nail Hardener sice stál dvě stovky, ale počkej si na akci v dm, já na něj měla 50% dolů. A to už je dobrá cena.

      Vymazat
  2. My teda se sestrou uz nedame dopustit na laky od Korresu (ne ze by tam nebylo vsecko uzasny). Barevna skala sice neni tak rozsirena jako u levnejch znacek v dmku, za to jsou to ale bud super origos barvy nebo klasicky must-have. Nehty jsou po nich zdravy, vypadaji hezky, i kdyz si je clovek lakuje nekolikrat za sebou. Jedna lahvicka sice za 200, ale prvni, co jsme si koupily, mame uz tak tri roky a furt je ok. To za to podle me stoji. Takze doporucuju!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Děkuju za typ. Teď jsem spokojenec, ale vyzkouším, když doporučuješ! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com