DALŠÍ INSTA PĚTKA


Králík doufá, že nikomu z vás neunikl první článek o tom, koho na instagramu sledovat. A že už těch pět vyvolených sledujete, protože pro vás má další pětku! Další zvíře, plno lásky a taky trocha inspirace. Jo, a králíka sledujte taky, ať vám nic neunikne.

Neville Jacobs / @nevillejacobs


Světe div se, je spousta domácích mazlíčků co mají o tisíce sledujících víc než každý normální člověk. A tenhle domácí mazlíček není jen tak ledajaký, dá se říct, že má modrou krev. Alespoň v tom módním světě, je to totiž pes Marca Jacobse. Neville. Neville v pleteném svetru, Neville spící, Neville snídající. Psí oči a obří fleky na srsti, výraz nejpoklidnějšího a nejspokojenějšího psa. Nevilla si zamilujete stejně tak jako já. 


Claudia Rocha / @byclaudiarocha


Fotografie z ulice. Jako kdyby Claudia chtěla zachytit všechny lidské rozdíly. Každá fotka rovná se naprosto jiný člověk. Vzhledem, stylem, národností, zdá se i charakterem. Odlišnost lidí v pravém slova smyslu. Její fotky budete milovat a zároveň vás nepřestane udivovat, že takoví lidé opravdu existují. Představte si, že byste si ve stylu jejích modelů vyšli někde v Horní Dolní na náves..


Martin Faltejsek / @martinfaltejsek


Určitě ho znáte. Už jste ho někde potkali. Nejméně jste se setkali s jeho fotografiemi (byli jste se podívat na Czech Press Photo?). A pokud ne, mám pro vás alespoň jeho instagram. Ten je jedním velkým únikem do přírody. Na většině jeho fotek jsou právě lesy, příroda, útěk do lesů. Pokud zrovna nefotí ve světě módy..

Eliška Podzimková / @animateny


Kombinace ilustrací a fotek. Nejznámější jsou fotky známých míst nebo pohledů na New York. Že tam něco nesedí? Možná. Ale zrovna na těchhle fotkách to tak být má. Ty ilustrace tam neodmyslitelně patří. Díky Elišce totiž fotografie ožívají milým, příjemným způsobem. Tak jak je neznáte!


Maud Chalard / @maudchalard


Slibovala jsem plno lásky. Tak to je Maud Chalard. Oddanost, přirozenost, atmosféra, okamžik hodný zapamatování. Maud Chalard to vše umí shrnout do jedné analogové fotky. Lásku mezi lidmi dokáže zachytit s takovou přirozeností, nic nevypadá hrané, žádné nacvičené pózy. Vše je jako opravdové. A budete to chtít taky. 


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com