FOLLOWNEŠ MĚ?

Při brouzdání po App Store se obvykle nestačím divit. Aplikací které poskytuje je nespočitatelně. Využitelných aplikací bych napočítala tak dvacet, nepotřebuji přece deset různých obměn Messengeru a VscoCam, když už Messenger a VscoCam mám. Používám aplikací vážně jen pár a kdybych se měla rozhodnout kterou z těch pár vybrat jako nejoblíbenější, byl by to Instagram. Jak překvapivé? Ani ne. Odpověď na otázku "proč?" je jednoduchá - v novinkách se mi ukazují jen příspěvky těch, které sledovat chci (obrovské plus oproti facebooku), obvykle se ti které sleduji ráda moc nerozprávějí o smyslu života ani o nedělním obědu (další plus oproti facebooku) a vše je založeno jen na fotkách a videích. Žádné zbytečnosti, jen to co vidět chci. Tímto posílám facebook s celou jeho superzdí do věčných končin - stačil by mi jen Messenger, a i ten v tom úzkém okruhu lidí, se kterými si píšu, nahradí iMessage.



Instagram je jedním ze zdrojů mé inspirace, sleduji jen hrstku lidí ze svého okolí, obvykle jen nejbližší přátele. Naopak se zaměřuji na zahraniční bloggery, umělce a studenty fashion designu, lidi zabývající se designem interiérů. Koho sledovat?


Sušienkovo / @susienkovo


Troufám si říct, že to nejroztomilejší, co mne na Instagramu (a asi v celém sociálním světě vůbec) potkalo, je malá Sušienka. Sůša, Suši, Sušenka. Na tomhle Instagramu zjistíte, co je to psí život. Když se spojí psí pohled a kreativní nápady, to je Sušienkovo. Sušienčini páníčci vyrábějí bio produkty pro psy, panička fotí. Zkrátka - Sušienkovo je pastva pro oči a Sůšu nelze nemilovat! Budete ji chtít domů. 


Chiara Ferragni / @chiaraferragni


Pokud módní svět alespoň trochu vnímáte a pozorujete životy bloggerů, neunikne vám ta nejdůležitější tvář blogerského světa. Modla všech malých i velkých blogerů. Chiara. Italka, která žije teď a tady, den co den přidává fotky z jiných míst na světě. Módní návrháři vytvářejí doplňky s jejími monogramy jen pro ni, módní domy ji na svých přehlídkách usazují do prvních řad. Tvář blogu theblondesalad, nezaměnitelná, krásná. Když Chiaru sledujete, jako byste sledovali celý módní svět, protože ona je opravdu všude tam, kde se něco děje. Od New Yorku do Milána po Paříž a Londýn.



Kamel Lahmadi / @styleandthecity


Umí se modelky usmívat? Umí odhodit kamennou tvář, která je předepsaná na módních molech? Kamel zná odpověď - umí. Nejedná se o paparazzi fotografa, jeho cílem není zachytit modelku v nepříjemné nebo trapné situaci. On se snaží modelky a významné tváře módního průmyslu zachytit s úsměvem na tváři. Proto jsem si ho oblíbila. Navíc, ke každé fotografii přidá (často) zajímavý text, je jedním z mála těch, co sleduji i když se rozprávějí. Když se ho zeptáte, rád vám i odpoví, což se moc u lidí s tak vysokou sledovaností nestává.


Dominika Žáková / @dominikazakova


Mám ráda kreativní lidi, to už víte. Dominika je toho doslovným úkazem. Vytváří obrazy, tak trochu jiné, své. Geometrické, barevně hravé. Až se jednou budu rozhodovat, který obraz do bílého bytu s velkými okny, jedno je jasné - bude od Dominiky. Její obrazy si o čistý bílý interiér jednoduše samy říkají. Podívejte se se na její instagram, září všemi barvami a hned se zamilujete. Ať už do ní, nebo do jejích obrazů..


Taylor October / @tayloroctober


Holka, která svůj rodinný život vzala doslova hopem. Zatím co vy se ve svých osmnácti nejspíš rozhodujete, jaký lak na nehty si vybrat, Taylor už má za sebou svatbu v bílém s mužem svých snů (@keatenabbott). Vůbec v tom nehledám nic spontánního nebo hloupého, právě naopak - vzhlížím k ní, tak jako mladá zamilovaná holka může k jiné, jen o pár měsíců starší a vdané vzhlížet. Tím nechci říct, že něco v nejbližší době plánujeme, jsem v tomhle ohledu spíš kariéristka než pohodlný rodinný typ. Ale Taylor má zkrátka to, co by si jen mladá holka přála mít. Navíc je krásná, má krásného muže, umí krásně kreslit, žije na krásném místě, vše je v jejím životě krásné. Pokud Instagram nezkresluje víc než se říká. Prohlédněte si celou její galerii od začátku, jedině tak uvidíte, jak se vše vyvíjelo.


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com