7DAYZ FILM CONTEST

To, jak mou babičku pohoršuje nápis na mé čepici jste mohli číst už tady, pamatujete? Z téhle akce by si sedla na zadek. Nebo by alespoň pomyslela na to, že všichni s těmi nápisy Life is Porno na oblečení jsou výtržníci, plantážníci, vandalové a sprosťáci. Jo, přesně to by si moje babička myslela. Protože tenhle večer patřil jedině Pornu. Tedy víte jak to myslím, že?
Naše sobota byla ryze kulturní. Poté, co jsme na UMPRUM strávili místo očekávaných dvou hodin hodiny čtyři, jsme se vydali na ještě možná zajímavější akci do Jatek 78 v Holešovicích
7Dayz Film Contest, sedm dní, devatenáct krátkých filmů, jeden finálový večer. Oproti minulému roku neskutečný pokrok co se prostorů a rozměrů akce týče. A když už jsem u těch rozměrů, i prostory divadla v Jatkách byly malé a tak se stalo, že spousta těch co přišli pozdě se na promítání filmů už nedostali. Každopádně, jsou-li Jatka malá, co bude příští rok? Uvidíme.
Zhlédnout všech devatenáct krátkých filmů, pamatovat si, co se líbilo na pátém, co na devátém filmu, vnímat zápletku. Bylo toho na jednoho moc, přesto bych si nenechala ujít ani jeden film. Ve filmech se objevovali známí lidé, kola, skate, tanec, parkour nebo šachy. Čím originálnější a zábavnější, tím lepší. Možná právě proto vyhrálo taneční video s vtipným a možná trochu překvapivým koncem.
A tak jestli jste letos nešli, nenechte si 7dayz Film Contest ujít příští rok. Stojí to za to. Třeba zas s jeleny od Jägera a s Nobodylisten. Králík tam bude taky.







Vítězný film


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com